Share

Det nye året starter med strålende vær, pluss 2 grader (det varmeste på 2 mnd) og på inspeksjon i dalen kan vi melde følgende.

Ut av skogen på vei inn i dalen ser vi at familien Sterud har fått ny ponni (Rocky) hvor vårt styremedlem Helen var ute å skolerte. hun har like god kontroll på Rocky som på økonomien i klubben. Dvs holder godt i tøylene og har steinkontroll.

turen går videre til livet på Brenna, hvor vi fant styremedlemmet Kirsten Martinsen i full gang med kveldsforingen.

og på Brenna finner du hesten værste fiende i Grisen. Mange hester går helt bananas når de møter en gris, spesielt de svarte. Det ligger i instinktet at hesten rømmer når den møter grisen, da dette var en av de naturlige fiendene til hesten. Prøv å du vil se at gris er ikke favoritten til hesten, men de kan venne seg til dem. så for en ung hest å møte denne ekvipasjen bestående av hund og gris, kan muligens bli en prøve for noen å en hver.

og til sist på vei ut av dalen på traff vi 2 medlemmer midt i veien bak en bakketopp samt 2 turgåer. I Sørkedalen er det en riskosport med tanke på den farten som benyttes av de fastboende og kjørende skigåere. Prikken over i en ble når de delte seg i 2 på hver sin side. Da var det bare å stoppe og vente på at ekvipasjene passerte på hver sin side av bilen. Det kan lønne seg å huske hva som ble tatt opp på grønt kort kurset om hvilken side og rolle man har i traffiken.

Så send inn bilder fra hva som skjer. Brønnøysundsavis har blitt et forbilde

Ekstra informasjon