Share

OBS! Kun to ledige plasser igjen- meld deg på innen 14. februar kl. 12!

Sørkedalen rideklubb arrangerer en egen "lag samling" for deg som har som mål å ri NM Lag eller KM Lag Dressur!

Et av målene for SØRK er å stille lag Dressur i 2017, både i Kretsmesterskapet (KM) og Norgesmesterskapet (NM).  SØRK har ryttere på mange ulike staller og det er derfor en utfordring å samle de ekvipasjer som kan og ønsker å delta på et klubblag.  Det vil vi gjerne gjøre noe med! 

SØRK inviterer til første samling lørdag 18. februar på Ringerike gård med klubbtrener i dressur, Camilla Kalseth.

Samlingen har som hensikt å samle både ponniekvipasjer og hesteekvipasjer som har som mål å delta i Lag i NM/KM Dressur. Du bør derfor være kvalifisert eller ha som mål å kvalifisere i løpet av våren/sommeren 2017.

Under samlingen vil hver ekvipasje ri en undervisningstime for klubbtrener Camilla, og i samarbeide med rytter og ev. foresatte (for ponni ryttere) setter opp noen konkrete mål og en mulig stevneplan. 

Etter de individuelle ridetimene samles alle deltagere til ca. 2 timer teori og lag samling hvor vi skal bli bedre kjent med hverandre, gjennomgå regler for kvalifisering, sette opp en stevneplan med mål om kvalifisering osv.  Her er også foresatte og egne trenere velkommen.

Egenandel er kr 400 per ekvipasje og vil bli fakturert i etterkant. Prisen er sterkt subsidiert av klubben og inkluderer undervisning, teorisamling og lett lunsj. Leie av ridehus kommer i tillegg for ryttere som ikke er oppstallet på Ringerike.

Påmelding til Helene.hammerstad@gmail.com  - merk med navn på rytter og hest, nivå og ditt mål (NM/KM) senest 10. februar.

Ved mange påmeldinger vil vi evt. dele opp Ponni og hest i 2 grupper.Ved for få deltakere forbeholder vi oss retten til å avlyse/flytte samlingen.

 

Ekstra informasjon