Share

Her finner du informasjon om trenere som er assosiert med Sørkedalen rideklubb.

SØRK promoterer kun trenere som har levert politiattest, og som driver sin virksomhet "hvitt", det vil si i samsvar med de gjeldende lover og regler for næringsvirksomhet.

Dersom din trener bør inn på denne listen, ta kontakt med oss, og gi oss de nødvendige opplysninger, så vil listen bli oppdatert.

 

Stian Øglænd (klubbtrener)

 

 

 

 

 

 

Stian er 30 år, samboer med Lena Kristoffersen, siviløkonom og arbeider i forsikringsmeglerhuset Aon Norway AS. Han trener sprangrytterne fra Sørkedalen og Moss Rideklubb, er visepresident i styret til Norges Rytterforbund, og er med å arrangere flere av de største stevnene i Norge.

Stian har representert det norske landslaget i 10 år, og deltatt i EM Ponni, EM Junior og EM for unge ryttere 2 ganger. Har sølv i Nordisk mesterskap for Junior og gull i Nordisk og Baltisk mesterskap som ung rytter. Deltatt på Oslo Horse Show nesten årlig som aktiv rytter med flere seire  Som senior har han hovedsakelig konkurrert internasjonalt (world cup og nasjonshoppinger). 

Stian har i dag lagt ridningen på hylla og fokuserer på jobb og undervisning. Timene foregår på Elveli hver tirsdag, for tiden mellom 17 og 21. Det jobbes variert med bakkearbeid, gymnastikkhopping og banehopping. Hovedfokus er at elevene skal bli kompetente og motiverte ryttere, med god kunnskap i teknisk ridning. Kan man ri godt mellom hindrene  så blir også sprangen enkel. 

Kurset koster kr. 250,-/time og det er bindende påmelding på 8 ganger. Kurset betales pr faktura ved oppstart av hvert kurs. Baneleie for ryttere som ikke allerede betaler for dette kommer i tillegg.

Vil du være med, så send en mail til  stian.ogland@gmail.com eller ring 90867590. Skriv litt om rytter og hest, samt hva dere har gjort sammen og hver for dere om du ikke har hatt hesten i mange år (stevner, treninger etc.). Kom også gjerne innom for å se på treningene.

 

Camilla Kalseth (klubbtrener)

Camilla Kalseth er utdannet trener/berider fra Ridskolan Strömsholm, samt internasjonal dressurrytter. Camilla holder til på Stall Zinober i Sørkedalen hvor hun underviser oppstallører og tilreisende. Hun underviser også på flere staller i Sørkedalen samt underviser på helgekurs arrangert av Sørkedalen rideklubb. 

Camilla Kalseth og Carte D'or

Camilla og Carte D'or

I løpet av tiden på Strömsholm trente hun for blant annet Marianne Essen Søderberg (landslagsleder for de svenske junior og YR dressurryttererne), Eva Karin Oscarson, Susann Gielen og Sylve Söderstrand. Camilla har også vært 6 mnd på den franske skolen Cadre Noir, samt 6 mnd hos den tyske junor/YR landslagstreneren Meyer zu Strohen under tiden som elev på Strömshom. Etter endt eksamen i 2006 arbeidet Camilla et år hos Morten Thomsen i Danmark, før hun i 2007 flyttet hjem til Norge. Hun har arbeidet som dressurtrener i Norge siden.

Camilla har konkurrert sin egen dressurhest, Carte D'or, på internasjonalt nivå i GP siden 2010,og vært en del av det norske landslaget fra samme tid. Carte D'or har hun hatt siden høsten 2006, og har med hjelp av Morten Thomsen utdannet han til GP. Hun har representert Norge ved en rekke internasjonale mesterskap innkludert VM i 2010, EM i 2011 og Nordisk Mesterskap i 2011 og 2012. I Sesongen 2013 er hun tatt ut på det Norske laget til EM i Herning og Nordisk Mesterskap i Helsinki.

Camilla trener for Morten Thomsen, Paul Fielder og Christoph Hess. Hun kan kontaktes på telefon 916 81 814.

 

Hannah Biggs (klubbtrener)

Hannah (http://www.hannahbiggsdressage.co.uk/ ) er en av Englands topp dressur ryttere, og har vert del av Englands dressur satsingsgruppe siden 2010 ( http://www.britishdressage.co.uk/our_teams/world_class_programmes ) . Hannah trener sine egne hester fra de er unge til Grand Prix nivå, og har med egne hester representert England ved flere anledninger. Hannah trener med Carl Hester.

Hannah Biggs kommer til Søndre Ringerike gård i Sørkedalen (http://www.sorkedalenhest.com) og holder clinic med jevne mellomrom. Kontakt Ada Bjordahl for mer informasjon. 

 

Margrethe Janbu (fremvist politiattest)

Margrethe Janbu er 34 år og kommer fra Molde. De siste 12 årene har hun holdt til på Østern hvor hun både har vært daglig leder av ridesenteret, og dressurtrener samtidig. Nå har hun valgt å satse for fullt på dressuren, og har fått ny base på Elveli.

Margrethe er utdannet trener II via NRYF, rir på Grand Prix nivå, og har selv utdannet sin egen GP hest fra den var unghest. De siste årene har hun hatt ca 50 elever i uken, nivå fra begynner til MA.

Margrethe har både mulighet til å ha undervisning på Elveli, og hun har mulighet til å undervise på andre staller om det er ønskelig.
Ta gjerne en titt på hjemmesiden: www.mjanbu.dinstudio.no

Kontakt mjanbu@hotmail.com /46481643.

 

Hans Bauer (fremvist politiattest)

Hans Bauer kommer til Stubberud gård i Sørkedalen. Treningene er organisert av Oslo Ryttersportsklubb - ORSK. Se facebook-siden til ORSK for mer informasjon: https://www.facebook.com/osloryttersportsklubb/

Ekstra informasjon