Share

Brenna gård ligger i Zachariasveien og har oppstalling til 23 hester.

Stallene gjennomgikk en betydelig oppgradering sommeren 2011 og fremstår nå som nye og skikkelig "fresche". Det er svært allsidig hesteshold på Brenna. Vi har aktive konkurranseryttere både i sprang og dressur, hobby- og koseryttere og i tillegg en aktiv gruppe turryttere som kjenner Nordmarka ut og inn.

Hestene har det godt på Brenna. Det merkes på dem. Store gode gresspaddocker hvor de får rørt seg og hvor alle har oversikt over flokken. Gården drives av Lars Kauserud som er Sørkedøling og han har ansvaret for vedlikeholdet, noe vi er veldig fornøyd med. Vi har ikke ridehus, men en svært god utebane som vi klarer å holde åpen stort sett alle årets dager. Oppstallører kan leie ridetid i ridehuset på nabogården Elveli.

Vi har ingen faste treningstider tilknyttet banen, men det kan avtales treningstid for instruktører på Brenna. I 2010 har alle klubbens stevner vært avholdt på Brenna med unntak av ett, og alle trives godt.

Ryttere/eiere er selv ansvarlig for å få hestene inn hver dag og i helgene, ellers yter stallen all service! Vi har dugnad på høyleveranse hver 6. uke, da kommer det 12 tonn herlig høy med semitrailer. Det finnes ingen unnskyldning for å slippe unna dette, og vi gjør det unna på kort tid når vi er alle mann alle - både forryttere og eiere. Det forventes også dugnadsånd på stevner dersom du rir sportshest, selv om du ikke deltar.

Ønsker du stallplass på Brenna, kan du kontakte Kirsten Martinsen via Brennas hjemmeside.

Det er for tiden fullt med lange ventelister, men ta gjerne kontakt hvis du er interessert.

Ekstra informasjon