Dressurnytt

Share

Kaja Tharladsen Olsen, Lord Falcor og trener Camilla Kalseth - alle strålende fornøyde etter flott debut i Prix St. Georges! Med 66,579% ble det en 4. plass på Kaja og Lord. Stallvenninne Marte Moan og Lords stallkompis Zafari har også debutert i samme klasse tidligere i år, med 64,3%. Det betyr at begge jentene nå har første kvalifisering til NM i boks!

Vi gratulerer Kaja, Marte og hele teamet på Nordre Ringerike, og vi ser frem til en spennende sesong!

Share

SØRK hadde en dressurekvipasje til start ved årets Arctic Equestrian Games: Sonja Ramseier og Decision. Sonja og Decision startet den såkalte "lille-tur", det vil si Prix St. Georges, Intermediate I og Intermediate I Freestyle. I mandagens Prix St. Georges ble det en 5. plass med 66,265%. Tirsdag endte Sonja som første uplasserte med 65,147%, og i Freestyle på onsdag ble det igjen en 5. plass med 68,965%.

Vi gratulerer Sonja og Decision med en strålende AEG-debut!

Sonja kommer fra Sveits, men bor nå i Norge og rir for SØRK. Decision står oppstallet på Nordre Ringerike, hvor de trener med Camilla Kalseth.

Velkommen til klubben Sonja!

 

Share

Vinteren er tiden for å øve, og programridning nr. 2 i Sørkedalen går av stabelen lørdag 24. februar hos Sørkedalen sprang & dressur på Ringerike gård! Dette er en nyttig trening, både for rutinerte konkurranseryttere og for de som ikke har startet stevner før.

Dommer er Charlotte Moen, dressurdommer 2 og konkurrerer selv på MA-nivå.

Programridningen vil foregå i 20x40 ridehus på Ringerike Gård (Sørkedalen Sprang og Dressur). Hver ekvipasje får 30 min til å ri sitt program, få tilbakemelding fra Charlotte, og deretter ri gjennom hele eller deler av programmet på nytt. Alle deltagere får også skriftlig tilbakemelding via dommerprotokollen.

Programridningen er helsponset for klubbens medlemmer. Ikke-medlemmer betaler 250kr. Ridehusleie på 75kr kommer i tillegg for alle ikke-oppstallører, og betales kontant eller med Vipps ved oppmøte.

Påmelding til Tone Markussen etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Ved stor pågang vil klubbmedlemmer prioriteres. For mer informasjon, spørsmål om program og påmelding, kontakt Tone på: 95768908

Vi minner om at det også er programridning søndag 18. februar på Nordre Ringerike gård, se invitasjon her!

Velkommen til programridning i Sørkedalen!

Share

SØRK inviterer til programridning med Torunn Knævelsrud, dressurdommer 4, søndag 18. februar, og dommeravgiften sponses for SØRK-medlemmer!

Arkivfoto: Tidligere programtrening på Hosle med dommer Tone Markussen (til venstre).

Torunn Knævelsrud er internasjonal dressurdommer, kursholder for NRYF, veterinær og dressurrytter. Torunn dømmer alle klasser opp til og med internasjonal Grand Prix nivå. 

Programridningen vil foregå på 20x60 dressurrail i ridehuset på Nordre Ringerike Gård (tidligere Stall Zinober). Hver ekvipasje får ca 20 min til å ri programmet sitt, få tilbakemelding fra Torunn, og deretter ri gjennom hele eller deler av programmet på nytt. Alle deltagere får også skriftlig tilbakemelding via dommerprotokollen. 

Dette er en nyttig trening, både for rutinerte konkurranseryttere og for de som ikke har startet stevner før. 

Programridningen er helsponset for klubbens medlemmer. Ikke-medlemmer betaler 200kr. Ridehusleie på 150kr kommer i tillegg for alle deltagere, og betales kontant eller på Vipps ved oppmøte.

Påmelding til klubbtrener Camilla Kalseth etter førstemann til mølla prinsippet. Ved stor pågang vil klubbmedlemmer prioriteres foran ikke-medlemmer. For mer informasjon, spørsmål om program og påmelding, kontakt Camilla på: 916 81 814.

Velkommen til programridning i Sørkedalen!

Share

 

 

Margrethe Janbu og Høyersmindes Rositta tok turen til E-stevne på Epona i Kristiansand denne helgen. Det endte med en 2. plass i Int II med 63,859% lørdag, og seier i Grand Prix søndag med 63,100%.  Det kaller vi en strålende start på sesongen!

Gratulerer til margrethe og Rositta!

Ekstra informasjon