Dressurnytt

Share

Det har vært en strålende helg både med tanke på vær og stevneresultater for SØRK!

Stevnerapport fra Tanum

Sofia Seim og Modderbeek's Noblesse startet stevne i dag på Tanum. Det ble 1.plass av 15 startende - og 68.182%! 

Epona

Klubbtrener Camilla vant MB begge dager med Don Ibi Light! med 66,839 og 69,792 %! Camilla startet i tillegg Spartacus av Magnushøy, og oppnådde fine prosenter med ham også. Spartacus eies av Birgitte og Astrid Tveit.

I FEI juniorprogram vant Kaja Kreken og Tjardo van der Fry-Sted lørdag med 64,144%. Søndag ble det en 2. plass med 64,640%.

Kaja Tharlaldsen Olsen og Marte Moan startet Prix St. Georg og MA, og viste fine programmer begge dager. 

Gratulerer til alle ekvipasjer, støtteapparater og trenere med de fine resultatene!

 

Share

Kaja Tharaldsen Olsen (i midten på bildet), Lord Falcor, og Marte Moan, Stall-Ks Zafari, tok turen til Borge i helgen, og vi har fått stevnerapport:

Første utendørstevnet i år, og det uten å ha trent ute enda .. banen vår er jo fortsatt dekket av snø! Kaja T Olsen og Lord fikk siste kvalik til YR NM i august på sitt andre stevne på dette nivået , med fine % og plassering begge dagene. Marte Moan og Zafari var også ute i samme klasse og viste gode takter ! Nå skal vi trene på videre og satser mot Lag NM og NM 2018!

Gratulerer med NM-kvalifisering i boks til Kaja, vi følger med videre utover våren!

Share

Denne klinikken er dessverre avlyst denne gangen.

14. og 15. april kommer den danske treneren Jeanette Larsen til Elveli for å undervise i dressur. Jeanette har jobbet som profesjonell rytter i over 15 år og ridd mange unghester opp til Grand Prix nivå. Hun har internasjonale plasseringer i både championater og GP, og trener sprang- og dressurryttere på Oure Sportshøjskole, i tillegg til egne elever ved Broholm Hestecenter på Fyn i Danmark.

Mer informasjon om arrangementet finnes her: https://www.facebook.com/events/155040518508881/

SØRK er i gang med å innhente politiattest (den danske "Børneattest") for Jeanette Larsen, og det vil bli skrevet politiattestavtale i henhold til idrettsforbundets retningslinjer når Jeanette kommer til Norge. Se denne siden for mer informasjon om politiattest.

Share

Vårt nye medlem Thea Kreken og frieseren frieser Tjardo Van De Fry-Sted ble nr. 4 i lørdagens 1. avdeling i HM MB med 66,029%. Søndag oppnådde Thea og Tjardo 61,937%, noe som holdt til en 9. plass sammenlagt, av 26.

Gratulerer med flott KM-resultat!

Share

Vårt nye medlem Thea Kreken og frieseren frieser Tjardo Van De Fry-Sted ble nr. 4 i lørdagens 1. avdeling i HM MB med 66,029%! HM fortsetter i morgen, vi følge med på Horsepro!

Margrethe Janbu og Højersminde Rositta er i Sverige hvor de har startet Intermediare II fredag og lørdag, til henholdsvis 60,8% og 61,8%.

Gratulerer med plassering og fine prosenter! Det blir en spennende avslutning på helgen søndag!

Ekstra informasjon