Dressurnytt

Share

Hannah Biggs kommer tilbake til Sørkedalen 14.-16. desember på Søndre Ringerike Gård! Se informasjon om arrangementet og påmelding på arrangementets facebookside!

Share

SØRK var godt representert under KM dressur i helgen, og det ble medalje på Astrid Tveit og Spartacus af Magnushøj!

Astrid Tveit og Spartacus af Magnushøj.

Med 61,935% i LA lørdag og 61,103% i MB søndag ble det bronse til Astrid! Hun tok forøvrig også seieren i MB-klassen søndag. 

Astrid Tveit og Spartacus, Sofia Seim og Ravell's Herkules.

Ikke nok med det, flere SØRK-ryttere var i form i helgen. I samme MB-klasse tok SØRK også 2. og 3. plassen! Like bak Astrid kom Sofia Seim med sin ganske nye hest Ravell's Herkules, med 61,029%, og på 3. plassen kom Margrethe Janbu med Maximus, 60,956%.

Lørdagen ble lagkonkurranse avgjort, og SØRK stilte med to lag.

SØRK2 besto av Sofie Dahl Kristiansen og Jason Lundgård, og Astrid Tveit og Spartacus. De havnet på den litt kjedelige 4. plassen like nedenfor pallen.

SØRK1 besto av Margrethe Janbu og Maximus, Sofia Seim og Herkules, og Anita Johannesen og Arganza. Med tre fine runder endte de på 7. plass i lagkonkurransen.

Med en bronse og to lag i topp 7 har det vært en fantastisk helg for SØRK! Gratulerer til rytterne og teamet rundt!

Share

Det ble en 8. plass sammenlagt til denne gjengen:

Kaja T.  Olsen, Marte Moan, Thea Kreken og Camilla Kalseth representerte SØRK i lag-NM dressur 2018! Lagleder var Line Tharaldsen.

Stemningsrapport fra Camilla: "Fine runder under vanskelige forhold. Mye regn og våte baner, men allikevel mange bra momenter! Veldig bra stemning og superbra support-team!"

Etter to våte men spennende dager på Borge med gjennomført bra ridning fra alle SØRK-erne gjennom hele helgen, ble det klart at SØRK endte på en 8. plass sammenlagt! I tilegg fikk Camilla Kalseth med seg 2 fine plasseringer hjem i MB.

Gratulerer med resultatet!

Vi er kjempeglade og stolte over at SØRK kunne stille dette laget, og at rytterne og lagleder representerte klubben på en flott måte.

Neste stopp for dressurrytterne i SØRK er lag-KM, som går av stabelen neste helg, hvor det ser ut til at SØRK stiller hele 2 lag! Er du kvalifisert og har lyst til å ri er det ikke for sent! Send epost til epost@sork.no ! Anmeldelsesfristen er 13. september.

Share

Bra dag for jentene på lag-NM! Fine prosenter, og en 4. plass til Camilla Kalseth!

(Foto: Ingvild Surdal)

Med prosenter godt opp på 60-tallet ligger SØRK nå på 8. plass av 19., så søndagens konkurranser blir spennende! Lørdagen ble toppet med en 4. plass til Camilla Kalseth og Don-Ibi-Light i FEI lagprogram for juniorer, med 66,667%!

Fortsatt lykke til Kaja, Marte, Camilla og Thea!

 

Share

SØRK-laget: Kaja Tharaldsen Olsen, Marte Moan, Thea Kreken og Camilla Kalseth!

Lagleder Line Tharaldsen er også på plass.Følg med på startlister og resultater på Equipe!

Vi ønsker lykke til!

 

Ekstra informasjon