Share

SØRK-rytter Kaja Tharaldsen Olsen er i England og jobber hos familien Eilberg (les mer om det her: Reisebrev fra Kaja Olsen i England). Med seg har hun sin dressurhest Lord Falcor. I helgen tok hun en virkelig god 4. plass på Hartpury Festival!

 

Kaja og Lord ved et tidligere stevne (arkivfoto).

 

Hartpury Dressage Festival er ett av de aller største dressurstevnene i England, og hit kommer de store navnene i sporten.

 

Best i Premier League klassen "Advanced medium" var den store stjernen Charlotte Dujardin, som mange kjenner som rytter av verdensstjernehesten Valegro! Nummer tre ble Kajas trener, arbeidsgiver og internasjonal GP-rytter, Michael Eilberg. Nummer 4: Kaja Tharaldsen Olsen og Lord Falcor fra Sørkedalen, med hele 71,18%! Resultatlisten ligger her.

 

"Dette er en fantastisk prestasjon" sier en fornøyd og stolt hjemmetrener Camilla Kalseth. Hun følger sin elev fra Norge, og gleder seg over de gode resultatene Kaja og Lord oppnår i England.

 

Søndagen oppnådde de en 11. plass av 34 startende med 65,7% etter en litt trøtt dag for Lord. Dette er allikevel et meget bra resultat på et slikt stevne.

 

Vi gratulerer Kaja og Lord med plassering og en flott helg på Hartpury!

Ekstra informasjon