Klubbnytt

Share

Etter lørdagens dressurstevne ble railen søndag erstattet av hinder! Dagen startet med Pay&Jump for de aller mindste som fikk prøve seg på bommer med leier før vi gikk videre til 40cm og bevæget oss oppover til 110cm.

Alle må gå banen, også de yngste som skal ri pay and jump!

Totalt hadde vi 56 startende i sprangen. Klubbmesterskapet ble avholdt i 90 cm, og vi gratulere ferske mestre: Sofie Dahl Kristiansen, Cornelia Spilling og Kamilla Gamme.

En hilsen fra stevneledelsen:

Å arrangere et stort D-stevne med over 100 startende fordelt på to dager krever utrolig mye arbeid og vi vil gjerne takke alle som stilte opp og bidro til et flott og (nesten) knirkefritt stevne hvor ryttere, tilskure og innleid personal skrøt av stevnet, stedet og alle som hjalp til. Uten dere hadde det ikke været mulig. TUSIND TAKK!

God stemning var det hele helgen!

Share

SØRK avholdt D-stevne i dressur lørdag 29. september. Det ble kåret klubbmestere, og i tillegg ble det en seier og flere plasseringer til SØRK-ekvipasjer! 

Klubbmestere ble Christine Nilsson, Trine Reine og Eva Kjeldsberg!

Fra venstre: Eva Kjeldsberg og Christine Nilsson. (Trine Reine fraværende.) 

Klubbtrener Camilla Kalseth tok seieren i MB med Supreme's Sir Lancelot med 64,559%! Lance eiers av Camillas elev Birgitte Ørskov Tveit.

(Arkivfoto av Camilla og Supreme's Sir Lancelot)

I MB startet også Trine Reine og og Line Melle-Børresen.

I LC og LB ble det to 2. plasser på SØRK!

 

I LC ble det 2. plass på Christine Nilsson og Rey! Synne Sandbraaten og Amalie Bjordahl Schau startet også.

I LB ble det 2. plass på Sofie Dah Kristiansen! I denne klassen startet også Eva Kjedsberg.

SØRK hadde også to ekvipasjer med i LA, det var Sofie Dahl Kristiansen og Anne Helene Reiten.

Vi gratulerer KLUBBMESTERNE og alle de andre startende fra SØRK med fine prosenter!

I morgen blir det D-stevne og klubbmesterskap sprang!

Share

Parkering: Personbiler kan parkere på parkeringsplassen ved Wyllerløypa.

Share

Det blir stevne og SØRK klubbmesterskap på Ringerike Gård helgen 30. september og 1. oktober!

Det er snart stevnetid i Sørkedalen og vi håper at så mange som mulig stiller - enten som ekvipasje og som medhjelper. Gi en tilbakemelding til Jane om du har preferanser (Email: jane@raffineriet.no). Vi trenger hjelp på stevnedagene samt torsdag kveld hvor vi setter opp railen. Kaker/boller til kiosken mottas med glede.

Vi har fått et spørsmål ved dressurklassene: Dressurprogrammene FEIs innledende program for Children tilsvare LB og FEIs lagprogram for Children tilsvare LA. Klassene er åpen for ALLE (ikke kun Children som noen har lurt på).

Hvis du ønsker å ri klubbmesterskap i dressur og/eller sprang må du notere i hvilken klasse du vil konkurrere om klubbmesterskaået. Du kan starte flere klasser men kun den klasse du på forhånd har gitt beskjed om skal telle som klubbmesterskapsklasse gjelder. Du kan starte klubbmesterskap i både sprang og dressur.

 

Share

Du kan nå bestille ny Team SØRK vest, jakke eller piket skjorte (teknisk kvalitet) fra Kingsland. Prisen inkl. brodering på ryggen:

Ny bestillingsfrist: Søndag 11. juni!

Jakke: Kr. 1559

Vest: Kr 1249

Piket: Kr. 569

Bestilling med model/størrelse, navn, e-post og tlf. sendes til helene.hammerstad@gmail.com innen 11 juni. Helene kan kontaktes på telefon 977 95 002.

Jakke kr. 1559 inkludert brodering på ryggen:

 

Vest kr. 1249 inkludert brodering:

Ekstra informasjon