Klubbnytt

Share

NRYF inviterer for 2.gang klubbenes medlemmer til ungdomssamlingen «Sammen om hesten». Er du mellom 16 og 26 år (2003 – 1993), og brenner for hest? Hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge inviteres til samlingen på Starum, Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor det blir fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

 

Temaene for årets samling vil være hestevelferd og smitteforebygging, longering i praksis, foring, skoing, ridning og trav.

 

Mer informasjon om samlingen og påmelding finner du her!

Share

Nye betingelser for ryttere som mottar treningsstøtte

 

Alle som mottar treningsstøtte må bidra til stevnearrangement med minimum 1 hel stevnedag.

For å motta treningsstøtte må man innen 20. april sende en mail til stevnehjelp@sork.no, der du skriver hvilken stevnedag(er) du vil hjelpe til på.

 

Du kan også skrive noe om hva du helst vil bidra med, men vi kan ikke garantere at alle får oppfylt ønsket sitt. Det blir førstemann til mølla. Vi må også ha en relativt jevn fordeling av hjelp på stevnene, så her er det også de som svarer først som får ønsket oppfylt.

Dersom det viser seg at du ikke kan stille på dagen du har valgt, må du bytte dag med en annen.

 

Informasjon om stevnerdager og oppgaver

 

Sørkedalen rideklubb skal i 2019 arrangere 6 stevnedager.

Først ut er D stevne i dressur med innlagt OARK cup. Det blir helgen 25 og 26 mai på Elveli. Det blir dressur begge dager og det er forventet mange startende.

Helgen 1. og 2. juni blir det D stevne i sprang på Elveli

17. august er det dressur og 18. august er det sprang på Ringerike.

Alle disse dagene er det mange oppgaver som må fylles for at vi skal klare å arrangere gode og hyggelige stevner. Vi må ha hjelp til kiosk, sekretariat, vi må ha skrivere, innslippere, klokkere, banemannskap, parkeringsvakter, speaker. Vi må bygge bane, ta ned bane, sette ut rail og ta inn rail. Det må handles inn til kiosk, det må bakes og planlegges. Det er masse som må gjøres for at en stevnedag skal gå som smurt for både deltagere og arrangør.

Det er utrolig gøy å holde stevne, og vi gleder oss til stevnene i 2019, men vi trenger din hjelp!

 

M.v.h.

Stevnekomiteen i SØRK

Ved Karianne Aune

 

Share

Fra og med treninger i april måned blir det nytt opplegg med rabatt / støtte for klubbtrenerne. Det blir to endringer

 

1. Treningsstøtten reduseres fra 12% av treningsavgiften, til 7%. Dette er fordi klubben forventer noe lavere inntekter og noe høyere kostnader i 2019. Se forøvrig budsjett vedtatt på årsmøtet.

 

2. Alle som mottar treningsstøtte må bidra til stevnearrangement med minimum 1 hel stevnedag. For å motta treningsstøtte må man i løpet av april måned melde seg til minimum en spesifikk stevnedag. Informasjon kommer!

 

Vi gleder oss til det blir flere med å arrangere stevner! Stevnearrangement er gøy og lærerikt når man er mange som jobber sammen. Det blir sosialt samvær ved slutten av helgen.

Share

Årsmøtet for 2018 ble gjennomført onsdag 20. mars. Protokoll og signerte dokumenter kommer på nettsiden i løpet av noen dager.

 

Det nye styret ble valgt, og består av:

 

Eli Gjørven (leder)

Karianne Stub Aune (nestleder)

Inger Sandrup (styremedlem og ungdomsrepresentant)

Helene Hammerstad (styremedlem)

Inger Nymoen (styremedlem)

Marianne Schage (styremedlem)

Tone Markussen (styremedlem)

Pia Bruhn (vara)

 

Kontaktinformasjon til styret finnes på denne siden.

Share

Årsmøtedokumenter er nå lagt ut på denne siden: Årsmøtet 2018.

 

Velkommen til årsmøtet onsdag 20. mars kl. 1900 på Ringerike gård!

Ekstra informasjon