Klubbnytt

Share

Sørkedalen rideklubb arrangerer følgende stevner i 2020:

 

  • 6.-7. juni: OARK cup dressur
  • 20.-21. juni: D-stevne sprang
  • 22. august: D-stevne sprang
  • 23. august: D-stevne dressur

 

Share

Dato for årsmøte for 2019 er satt til onsdag 4. mars 2020.

 

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer møter opp for å være med på å bestemme hva slags klubb SØRK skal være i 2020!

Share

Har du ikke hatt anledning til å hjelpe til på stevne så langt i år, har du nå en siste mulighet i 2019, og dermed en siste mulighet til å sikre deg treningsstøtte frem mot stevnesesongen 2020!

 

SØRK arrangerer sprangstevne søndag 15. september på Elveli gård! Vi trenger hjelp i uken før stevnet, hele stevnedagen, fra 1 time før stevnet starter til alt er ryddet vekk! Det blir sosial avslutning med litt snacks etter stevnedagens slutt for alle som hjelper til!

 

Dersom du har anledning til å hjelpe til, send mail til stevnehjelp@sork.no! Skriv hva du helst ønsker å gjøre, så prøver vi å etterkomme ønsker :)

 

Vi sees på stevnedagen!

Share

Alle våre medlemmer skal motta 8 utgaver av rytterforbundets medlemsblad Hestesport i året. Unntaket er støttemedlemmer, som mottar Hestesport fra den klubben de representerer.

 

På grunn av endringer i abonnementsopplegget kan noen medlemmer ha falt ut de siste årene. Eventuelle medlemmer som ikke mottar Hestesport bes gi beskjed til klubben på epost epost@sork.no i løpet av august, så vil vi starte abonnementet igjen.

Share

Lørdag 17. august på Søndre Ringerike gård i Sørkedalen ble det arrangert D-stevne i dressur med innlagt klubbmesterskap.

 

Gull: Amalie Bjordahl Schau og Dryfe Starry Knight

Sølv: Anna Ritari og Eberlina

Bronse: Sofie Dahl Kristiansen og Jason Lundgård

 

Stevnets yngste var også stevnets beste SØRK-medlem! Amalie Bjordal Schau ble årets klubbmester, med hele 66%!

 

Himmelen åpnet seg virkelig lørdag 17. august, og det regnet HELE stevnedagen. Dette la ingen demper på stemningen, og vi så mye fin ridning og mange gode prestasjoner både fra våre egne SØRK-ere, og besøkende denne dagen. Stevnefunksjonærer stilte opp, og da railen blåste ned langs hele den ene langsiden, var det ikke mange minuttene før stevnefunksjonærer og foreldre hadde fått railen på plass igjen. Heldigvis var det et godt tilbud av kaker, toast og supper i kiosken over stallen på Søndre Ringerike, hvor man også kunne varme og tørke seg "mellom slagene".

 

Vi gratulerer klubbmester i dressur Amalie, og alle andre premierte!

Ekstra informasjon