Klubbnytt

Share

Det er duket for stevnehelg på Elveli! Dressur lørdag og sprang søndag. Det er meldt strålende vær, vi ønsker alle velkommen til en fantastisk stevnehelg!

Arbeidslister for stevnet 

Startlister for dressur

Startlister for sprang kommer her

Share

 

SØRK inviterer til stevnehelg 26. og 27. mai på Elveli! Det blir D-stevne i dressur lørdag 26., og D-stevne i sprang søndag 27.

Påmelding er åpen på Horsepro.no så det er bare å melde seg på!

Velkommen til stevnehelg i Sørkedalen!

 

 

Share

Nytt fra NRYF:

Norges Rytterforbund er glade for å få med Skoies med på laget som samarbeidspartner for landslagstøy- og utstyr. Skoies ønsker å takke for tilliten og for å markere avtalen, ønsker Skoies å gi våre medlemmer en gave for å feire samarbeidet. Se vedlagte nyhetsbrev om hva dette innebærer.

Se www.skoies.no.

Skoies gir en rabattkode på 200 kr til alle medlemmer av NRYF, det vil si alle medlemmer av rideklubber tilsluttet NRYF (som for eksempel SØRK)! Se nyhetsbrevet for informasjon om koden.

Share

Her publiseres referater fra klubbens styremøter.

Referat styremøte 06. juni 2018

Referat styremøte 15. april 2018


 

 

 

Share

Vi mangler fremdeles innbetaling av medlemskontingent for 2018 for noen medlemmer. De det gjelder har fått purringer tilsendt den e-postaddressen som er oppgitt til klubben. Dersom medlemskontingenten ikke blir betalt i løpet av kort tid, kan ditt medlemsskap i SØRK bli sagt opp. Vi ønsker IKKE dette, vi ønsker å beholde alle våre medlemmer. Derfor: 

Dersom du ikke har mottatt faktura for medlemskontingent for 2018, eller du vet at du har byttet e-postaddresse, ta kontakt!

Send mail til epost@sork.no, så skal vi sørge for å oppdatere din informasjon, og sende deg din faktura.

 

Ekstra informasjon