Klubbnytt

Share

 

SØRK inviterer til stevnehelg 26. og 27. mai på Elveli! Det blir D-stevne i dressur lørdag 26., og D-stevne i sprang søndag 27.

Påmelding er åpen på Horsepro.no så det er bare å melde seg på!

Velkommen til stevnehelg i Sørkedalen!

 

 

Share

Nytt fra NRYF:

Norges Rytterforbund er glade for å få med Skoies med på laget som samarbeidspartner for landslagstøy- og utstyr. Skoies ønsker å takke for tilliten og for å markere avtalen, ønsker Skoies å gi våre medlemmer en gave for å feire samarbeidet. Se vedlagte nyhetsbrev om hva dette innebærer.

Se www.skoies.no.

Skoies gir en rabattkode på 200 kr til alle medlemmer av NRYF, det vil si alle medlemmer av rideklubber tilsluttet NRYF (som for eksempel SØRK)! Se nyhetsbrevet for informasjon om koden.

Share

Her publiseres referater fra klubbens styremøter.

Referat styremøte 15. april 2018

 

 

Share

Vi mangler fremdeles innbetaling av medlemskontingent for 2018 for noen medlemmer. De det gjelder har fått purringer tilsendt den e-postaddressen som er oppgitt til klubben. Dersom medlemskontingenten ikke blir betalt i løpet av kort tid, kan ditt medlemsskap i SØRK bli sagt opp. Vi ønsker IKKE dette, vi ønsker å beholde alle våre medlemmer. Derfor: 

Dersom du ikke har mottatt faktura for medlemskontingent for 2018, eller du vet at du har byttet e-postaddresse, ta kontakt!

Send mail til epost@sork.no, så skal vi sørge for å oppdatere din informasjon, og sende deg din faktura.

 

Share

14. mars ble det valgt nytt styre i SØRK. Det nye styret har begynt sitt arbeid. Noen vedtak gjøres allerede på e-post, og det vil bli avholdt et styremøte i løpet av april.

Vi har allerede noen nyheter til våre medlemmer.

 

Politiattestansvarlige

Styremedlem Inger Nymoen er oppnevnt til klubbens politiattestansvarlig. Nestleder i styret, Karianne Stub Aune, er valgt som vara. Mer informasjon om innhenting av politiattest i SØRK, samt linker til mer informasjon om politiattestordningen, finnes på denne siden.

Ny trener i dalen

Oslo ryttersportsklubb arrangerer treninger i sprang og feltritt med Hans Bauer. Dersom det er ledig kapasitet kan SØRK-medlemmer bli invitert. Invitasjon formidles via www.sork.no samt vår facebook-side. Det innhentes attest fra Hans Bauer, i henhold til Idrettsforbundets retningslinjer.

Kontakt med styret

Samtlige medlemmer i styret, samt vara, kan nås på e-postaddressen styret@sork.no.Styresaker bes sendt til denne addressen.

Klubben nås fremdeles på epost@sork.no, men det er kun klubbens leder og noen få andre får mail til denne addressen. Innmelding, utmelding, spørsmål om klubbens aktiviteter, spørsmål om fakturaer osv, kan sendes til denne addressen.

Årets første stevnehelg

Klubbens stevnekomite er i gang med å forberede årets første stevne, som går av stabelen på Elveli 26. og 27. mai. Vi håper at mange av klubbens medlemmer vil delta på arrangementet, samt være med å arrangere! Mer informasjon kommer på nettsiden og på facebook!

Våren kommer!

Ikke noe vi i styret kan ta æren for, men nå kommer plussgrader og sol for å smelte snøen i dalen! Nyt våren alle sammen!

Ekstra informasjon