Klubbnytt

Share

Fra 1. januar vil det påløpe purregebyr på fakturaer fra SØRK som ikke betales innen betalingsfristen. Dette gjelder alle fakturaer fra klubben, inkludert medlemsavgifter og treningsavgifter.

Vi minner også om at dersom vi til stadighet må purre et medlem over tid, kan klubben beslutte at medlemmet mister tilgang til klubbrabatt på treninger.

Hvorfor gjør vi dette?

SØRK er en rideklubb som drives ved hjelp av stor grad av frivillig innsats. Vi bruker nå betydelig tid på å purre og følge opp innbetalinger av for eksempel medlemsavgifter og treningsavgifter. For å oppmuntre til betalinga av faktura i tide, innfører vi purregebyr. 

Hvordan slipper du purregebyr?

Enkelt: Betal innen fristen :)

 

Share

De siste årene har SØRK delt ut rytterstøtte. Hva er rytterstøtte?

Rytterstøtte deles ut til ryttere som konkurrerer på toppnivå i sin gren. Det kan deles ut inntil 10.000 kroner per rytter. Formålet med rytterstøtte er å bidra til å muliggjøre at ryttere som profilerer klubben på høyt nivå kan øke eller opprettholde sin stevneaktivitet.

Mer informasjon om rytterstøtte finner du på denne siden, gå til punkt 2 litt ned på siden.

Frist for søknad om rytterstøtte kommer i januar. Følg med på www.sork.no og klubbens facebook-side for mer informasjon.

NB. Summen som deles ut i rytterstøtte endrer seg fra år til år basert på budsjett vedtatt av årsmøtet, og den økonomiske utviklingen i året. I år vil vi sannsynligvis dele ut noe mindre rytterstøtte på grunn av noe lavere inntektsgrunnlag.

Share

SØRK arrangerer

  • utvidet klubbstevne i dressur lørdag 1 desember
  • utvidet klubbstevne i sprang 2. desember med innlagt klubbmesterskap i sprang

NB: Støttemedlemmer har også mulighet til å delta på stevnet, og i klubbmesterskapet!

Invitasjon til UK-stevne i dressur lørdag 1. desember kommer her!

Invitasjon til UK-stevne i sprang søndag 2. desember ligger her, påmelding er åpen!

Velkommen til vinterstevne!

Share

SØRK-rytter Aurora Wacheck Hansen og hennes 10-år gamle hest Jovinal tok seieren i NM i sprang denne helgen!

Aurora startet sin rytterkariere med ponni i Sørkedalen. Siden ble det hest og mange plasseringer gjennom årene. Nå er hardt arbeid belønnet med et velfortjent senior-gull!

Vi gratulerer Aurora med gullet!

Les om Aurora og NM-gullet på hestesport.no!

Share

Vinteren kommer, men Sørkedøler legger ikke ned sine treningsaktiviteter av den grunn! Her kommer en liten oversikt over treningsaktiviteter som arrangeres i samarbeid med SØRK vinteren 2018/2019.

NB: Kurs med klubbtrenerne subsidieres av klubben (gjelder kun medlemmer av SØRK). Informasjon om de forskjellige trenerne finner du ved å følge denne lenken: Trenerne i Sørkedalen.

Sprang

Stian Øglænd holder sprangtimer hver tirsdag i ridehuset på Elveli for hester og ryttere på alle nivåer!

I tillegg arrangerer klubben helgekurs med Kristin Tørmoen i ridehuset på Elveli. Det første kurset arrangeres 10.-11. november. Mer informasjon kommer. 

Dressur

Camilla Kalseth er tilgjengelig for trening i ukedager, noen ganger også i helgene.

I tillegg arrangerer Søndre Ringerike gård jevnlige helgekurs med Hannah Biggs. 

Status på Elveli pr. 27. oktober

Som mange er klar over, har en hest oppstallet på Elveli vært testet for salmonella. Prøven var heldigvis negativ, så det er altså IKKE påvist salmonellasmitte på Elveli. Allikevel ønsker Mattilsynet å teste miljøet på alle staller som har hester som har vært testet. Derfor åpnes ikke Elveli før disse testene er klare. Vi forventer at Elveli åpnes torsdag 1. november. Hvis dette mot formodning ikke skjer, vil vi kontakte alle som eventuelt har meldt seg til kurs gjennom klubben.

 

Ekstra informasjon