Klubbnytt

Share

God uke for SØRK - enda et nytt medlem!

En hilsen fra Thea:

Mitt navn er Thea Beitnes Kreken og jeg konkurrerer med dressurhesten min Tjardo Fan De Fry-sted. Tjardo er en 12 år gammel vallak, og vi starter MB og FEI’s juniorprogrammer. Vi trener for Camilla Kalseth, og jeg har første året som juniorrytter i 2018 så gleder meg til en spennende juniortid. Jeg er veldig glad for å representere Sørkedalen, og gleder meg til et fint år!

Velkommen til klubben Thea og Tjardo!

Share

Nytt SØRK-medlem er Tina Victoria Austedal Andersen!

Vi har fått en hilsen fra Tina:

Mitt navn er Tina Victoria Andersen og jeg flyttet nylig min dressurhest til stall Nordre Ringerrike, der vi skal trene for Camilla Kalseth. Hesten heter Fürst Romeo og er en 8 år gammel vallak. Vi har hittils konkurrert i unghestklassene. Vi er veldig glade for å ha kommet til flotte omgivelser i Sørkedalen og et tipp-topp treningsanlegg på Nordre Ringerrike :) 

Velkommen til klubben Tina og Romeo!

 

 

Share

Styret i SØRK består nå av

Eli Gjørven (leder)

Karianne Stub Aune (nestleder)

Marianne Schage

Dina Andreassen

Helene Hammerstad

Inger Nymoen

Kristoffer Gulsvik

Jane Dahl Kristiansen

Vara: Pia Bruhn

Kontaktinformasjon finnes på denne siden.

Share

Innkalling, saksliste, regnskap for 2017, budsjett for 2018, styrets beretning, valgkomiteens innstilling og revisors beretning er nå lagt ut på denne siden.

NB: Det hadde sneket seg inn et par mindre feil i regnskap og budsjett. Det er nå lagt ut endelig versjon hvor disse er rettet. Endringene vil bli gjort rede for på årsmøtet.

Det blir gratis pizza og mineralvann til alle oppmøtte. Velkommen til årsmøte!

Share

Her kommer en hilsen fra vårt nye medlem i klubben: Maria Husby og hennes frieser Merel P.J!

Mitt navn er Maria Husby. Jeg er 19 år gammel, og jobber for øyeblikket som lærling innen hestefaget hos Elveli. Hesten jeg rir på er min egen. Hun heter Merel P.J, og er en 6 år gammel frieser hoppe. Jeg har hatt hun siden hun var 1 år og 10 mnd, har ridd hun inn selv, og nå håper jeg på at vi kanskje kan begynne å starte litt smått i dressur. Utenom den voksne interessen for dressur, er jeg også veldig interessert i horsemanship, liberty og frihetsdressur.

Velkommen til klubben Maria!

Ekstra informasjon