Klubbnytt

Share

Her kommer flere nyheter fra klubben høsten 2020! Vi har etablert et nytt spennende samarbeid om sport og rekruttering, og vi har nye samarbeidsavtaler på plass som gir våre medlemmer gode rabatter på attraktive varer. Og det blir ny runde med klubbklær!

 

Sport og rekruttering

SØRK har inngått et samarbeid med Tanum rideskole avdeling Stubberud. SØRK og rideskolen på Stubberud ønsker å samarbeide for å bedre det sportslige og sosiale tilbudet for alle som driver med hestesport i Sørkedalen, med et spesielt fokus på rekruttering og aktivisering av barn og ungdom, samt ryttere med funksjonshemning. Vi gleder oss til samarbeidet, og ønsker Stubberudryttere velkommen til klubben! 

 

Smartstall og Løwenborg

Klubben har inngått avtaler med hestesportsforretningene Smartstall og Løwenborg. Våre medlemmer får nå 15% på varer på Smartstall og 10% på Løwenborg!

 

Klubbklær

Det blir ny runde med klubbklær! Tidligere har vi hatt stevnedekken, sjabraker, vester, fleecejakker og boblejakker med SØRK-logo. Vi jobber nå med å utarbeide nytt tilbud.

 

Følg med her på www.sork.no, mer informasjon kommer i ukene fremover!

 

 

 

 

 

Share

 

Jeg heter Pernille Allesøe og er 25 år gammel. Har vært medlem av klubben tidligere, og nå tenkte jeg det var på tide å melde seg inn da jeg har blitt forrytter til verdens søteste hest, Fanta, som dere ser under. Vi har så smått begynt med dressur - og bakketimer, noe vi syns er fryktelig gøy. Jeg gleder meg til fortsettelsen med denne hesten, og som medlem i SØRK :)
 
Velkommen til klubben Pernille!
Share

Idrettsforbundet har samlet en liste med ofte stilte spørsmål om korona i idretten på en egen side.

 

Her finner du siden!

Share

Det blir D.stevne i sprang lørdag 22. august med innlagt klubbmesterskap. Påmelding til sprangstevnet her!

 

Søndag 23. august blir det D-stevne i dressur, også med innlagt klubbmesterskap. Påmelding til dressurstevnet her!   

Share

Det blir stevne på Søndre Ringerike gård 22.-23. august! Sprang lørdag og dressur søndag.

 

Vi minner om at alle som ønsker å motta treningsrabatt fra og med august 2020 må ha bidratt med stevnehjelp minst en av dagene i stevnehelgen som var i juni, eller den som kommer i august! Vi trenger også hjelp i dagene frem til stevnehelgen.

 

NB: Stevnet i august kan bli årets siste stevne, og dermed siste sjanse til å sikre treningsrabatt i år.

 

Dere som hjalp til i juni er selvølgelig også velkommen til å være med i august, vi setter STOR pris på all hjelp!

 

Vi ber alle som ønsker å bidra på stevnet 22.-23. august om å sende mail til denne addressen: 

 

stevnehjelp@sork.no

 

Oppgi når du kan hjelpe til, og hva du ønsker å gjøre. Vi prøver å dele ut oppgaver som dere ønsker dere så langt det er mulig! Alle som sender mail vil få bekreftelse om at mailen er mottatt i løpet av noen dager. Får du ikke svar i løpet av en uke, sjekk at mail faktisk ble sendt, at addressen er riktig, og prøv eventuelt igjen.

 

Vi har innimellom enkelte andre oppgaver i klubben av litt omfang, som vi trenger hjelp med. Slikt arbeid kvalifiserer også til treningsrabatt.

 

Eksempel på oppgaver vi gjerne skulle fylle: 

 

  • Nettside - produksjon av innhold: Artikler om medlemmer, aktiviteter i klubben, osv.  Legge ut stevnerapporter og annet vi får på e-post.
  • Nettside - teknisk opprettholdelse og videreutvikling av nettsiden vår www.sork.no. Som mange kanskje har lagt merke til trenger den en oppgradering!
  • Sponsorarbeid: For en så flott klubb som SØRK burde det være grunnlag for å innhente noe sponsormidler! 

 

Hvis du kan tenke deg å jobbe med noe av dette, ta kontakt på epost@sork.no!
 

 

 

Ekstra informasjon