Share

Vinteren kommer, men Sørkedøler legger ikke ned sine treningsaktiviteter av den grunn! Her kommer en liten oversikt over treningsaktiviteter som arrangeres i samarbeid med SØRK vinteren 2018/2019.

NB: Kurs med klubbtrenerne subsidieres av klubben (gjelder kun medlemmer av SØRK). Informasjon om de forskjellige trenerne finner du ved å følge denne lenken: Trenerne i Sørkedalen.

Sprang

Stian Øglænd holder sprangtimer hver tirsdag i ridehuset på Elveli for hester og ryttere på alle nivåer!

I tillegg arrangerer klubben helgekurs med Kristin Tørmoen i ridehuset på Elveli. Det første kurset arrangeres 10.-11. november. Mer informasjon kommer. 

Dressur

Camilla Kalseth er tilgjengelig for trening i ukedager, noen ganger også i helgene.

I tillegg arrangerer Søndre Ringerike gård jevnlige helgekurs med Hannah Biggs. 

Status på Elveli pr. 27. oktober

Som mange er klar over, har en hest oppstallet på Elveli vært testet for salmonella. Prøven var heldigvis negativ, så det er altså IKKE påvist salmonellasmitte på Elveli. Allikevel ønsker Mattilsynet å teste miljøet på alle staller som har hester som har vært testet. Derfor åpnes ikke Elveli før disse testene er klare. Vi forventer at Elveli åpnes torsdag 1. november. Hvis dette mot formodning ikke skjer, vil vi kontakte alle som eventuelt har meldt seg til kurs gjennom klubben.

 

Ekstra informasjon