Share

Fra 2019 må både ordinære medlemmer og støttemedlemmer delta i stevnearrangement eller på annen måte bidra til klubbdriften, for å motta treningsstøtte og rytterstøtte.

Hvorfor gjør vi denne endringen?

SØRK er en rideklubb som drives av frivillige. Det har over flere år vært vanskelig å få nok klubbmedlemmer til å bidra til klubbdrift og stevnearrangement. Spesielt stevnearrangementene har vært gjennomført i stor grad av noen få ildsjeler. Nå trenger klubben mer hjelp fra dere medlemmer! 

Informasjon om endring i rytterstøtteordningen er allerede lagt ut på denne siden om rytterstøtte midler for 2018

Informasjon om endring i treningsstøtteordningen, som inntil nå har gitt 12% støtte for alle medlemmer, kommer i løpet av februar. Endringene vil inntreffe i løpet av våren. De vil bli varslet alle som rir for SØRK sine klubbtrenere på e-post.

Vi vil veldig gjerne bidra til at alle våre medlemmer rir på trening for sin favorittrener! Men vi vil også gjerne at SØRK skal avholde stevner, og det oppfatter vi at medlemmene våre også vil. Derfor håper vi på oppslutning om den nye ordningen, og at mange nye hender kommer til når vi avholder stevner i 2019!

 

Ekstra informasjon