Share

Nye betingelser for ryttere som mottar treningsstøtte

 

Alle som mottar treningsstøtte må bidra til stevnearrangement med minimum 1 hel stevnedag.

For å motta treningsstøtte må man innen 20. april sende en mail til stevnehjelp@sork.no, der du skriver hvilken stevnedag(er) du vil hjelpe til på.

 

Du kan også skrive noe om hva du helst vil bidra med, men vi kan ikke garantere at alle får oppfylt ønsket sitt. Det blir førstemann til mølla. Vi må også ha en relativt jevn fordeling av hjelp på stevnene, så her er det også de som svarer først som får ønsket oppfylt.

Dersom det viser seg at du ikke kan stille på dagen du har valgt, må du bytte dag med en annen.

 

Informasjon om stevnerdager og oppgaver

 

Sørkedalen rideklubb skal i 2019 arrangere 6 stevnedager.

Først ut er D stevne i dressur med innlagt OARK cup. Det blir helgen 25 og 26 mai på Elveli. Det blir dressur begge dager og det er forventet mange startende.

Helgen 1. og 2. juni blir det D stevne i sprang på Elveli

17. august er det dressur og 18. august er det sprang på Ringerike.

Alle disse dagene er det mange oppgaver som må fylles for at vi skal klare å arrangere gode og hyggelige stevner. Vi må ha hjelp til kiosk, sekretariat, vi må ha skrivere, innslippere, klokkere, banemannskap, parkeringsvakter, speaker. Vi må bygge bane, ta ned bane, sette ut rail og ta inn rail. Det må handles inn til kiosk, det må bakes og planlegges. Det er masse som må gjøres for at en stevnedag skal gå som smurt for både deltagere og arrangør.

Det er utrolig gøy å holde stevne, og vi gleder oss til stevnene i 2019, men vi trenger din hjelp!

 

M.v.h.

Stevnekomiteen i SØRK

Ved Karianne Aune

 

Ekstra informasjon