Kurs

Share

Sørkedalen Rideklubb inviterer til helgekurs i sprang med Espen Michael Wielunski

 

  • NY DATO: 13.-14. juni

 

Treningen vil arrangeres på Brenna, Elveli og Søndre Ringerike gård avhengig av deltakelse (se mer informasjon i saken).

 

 

Share

Sørkedalen Rideklubb inviterer til helgekurs i sprang med Espen Michael Wielunski helgeh 25.-26. april. Treningen vil arrangeres på Elveli og Søndre Ringerike gård.

 

 

Share

Vi har fått følgende forespørsel fra Lena Kristoffersen på Elveli:

 

En av Norges beste sprangryttere, Ole Kristoffer Meland, kan komme å ha kurs på Elveli 25. og 26. januar hvis vi er nok ryttere. Ønsker derfor å høre om det er noe interesse for dette før jeg da eventuelt legger ut et arrangement og påmeldingsinfomasjon. Skriv en SMS til 95145934 så raskt du vet om du kan og vil! Er for alle nivåer! Og gi beskjed om dere vet om andre som kan være interessert.

 

Dersom det blir kurs, blir det ikke et klubbarrangement. SØRK vil allikevel innhente politiattest, siden vi formidler informasjon om kurset, i henhold til våre vanlige rutiner. 

Share

Sørkedalen Rideklubb inviterer til helgekurs i sprang med Espen Michael Wielunski: 

 

  • 8.-9. februar
  • 7.-8. mars

 

 

Share

Klubbtrener Kristin Tørmoen arrangerer kurs med mentaltrenere Andreas Meland og Anja Hammerseng-Edin! Kurset består av to foredrag:

 

Foredrag 1 Tirsdag 25. februar klokken 18.30: Anders Meland 

 

Foredrag 2 Onsdag 18. mars klokken 18.30: Anja Hammerseng-Edin

 

Se denne siden for mer informasjon!

 

NB: Kurset er ikke klubbarrangement, og faktureres derfor ikke av klubben. Se nettsiden til kurset for informasjon om pris, betaling osv.

Ekstra informasjon