Sprangnytt

Share
Nytt sprangkurs med klubbtrener Stian Øglænd starter tirsdag 26.mai på Elveli
 
Kurset går hver tirsdag i 6 uker slik at det er ferdig 30.juni. Spre gjerne ordet, slik at vi blir en god gjeng! 
 
De som er med på dagens kurs fornyes automatisk om dere ikke melder av innen utgangen av lørdag 23. mai. 
 
Ønsker du å være med (og ikke er fast med i dag), så send en mail til stian.ogland@gmail.com eller ta kontakt på telefon 90867590 innen lørdag 23.mai. 
For nye elever, så starter vi gjerne med en prøvetime før dere binder dere for hele kurset. Gi bare beskjed:)
 
Pris er kr. 300 kr per time. Sørkedalen Rideklubb subsidierer i tillegg  7 % av treningen for klubbens medlemmer (både vanlig medlemskap og støttemedlemskap). Medlemmer vil derfor kun betale 270 kr per time. Se info og forutsetninger på www.sork.no og http://www.sork.no/sork/index.php/klubbnytt/1726-nye-betingelser-for-treningsstotte
 
I tillegg kommer baneleie på kr. 75 per time for dem som ikke står på Elveli eller har abonnement for ridebane/ridehus. Ridebaneleie subsidieres ikke av klubben. 
 
Stian kommer tilbake med tidspunkt for timene når han vet hvem som skal være med, men det blir trolig 17-20.  
Share
Fra Bærum rideklubb:
 
 
Vi i Bærum Rideklubb har nå flyttet inn, og har nettopp åpnet online påmelding til sesongens siste dressur- og sprangstevne på Østern Brug, søndag den 16, og 17. november.
 
I den forbindelse har vi gleden av å invitere ekvipasjer fra klubbene deres til start i utvidete klubbklasser.
 
Lenker til stevneinvitasjoner finner dere her:
 
 
 
Velkommen til oss!
 
Mvh Sille Kasin, Bærum Rideklubb
Share
Vi har dessverrre fått beskjed om at Jon Harald Gulliksen ikke har anlending til å holde helgens sprangkurs som avtalt likevel. 
 
 
Klubben jobber med å få på plass flere helgekurs i løpet av høsten. Mer informasjon kommer etter hvert som datoer og kursholdere blir avklart! 
Share

Det er fremdeles mulig å melde seg på sprangkurs med Jon Haralnd Gulliksen!

 

Vi ber om påmelding senest tirsdag 1. oktober kl. 1800, slik at vi får tid til å planlegge gruppene og sende ut tidsplan i god tid!

 

Kurset arrangeres på Elveli gård 5.-6. oktober. Maks 4 stk per ridetime, hver ridetime varer 75 minutter og koster 500 kroner. Kurset dekkes av SØRKs treningsstøtte. Baneleie til Elveli gård kommer i tillegg og betales direkte til Elveli.

 

SØRK medlemmer (vanlige og støttemedlemmer) får prioritet ved påmelding innen 8. september.
 

Påmelding sendes til kurs@sork.no. Påmelding er bindende og vil bli fakturert. Dersom man ikke kan bruke timen sin, må man finne noen som kan overta den. SØRK er forøvrig behjelpelig med å fylle opp eventuelle timer.

 

Velkommen til kurs!

Share

SØRK arrangerer D-stevne i sprang søndag 15. september på Elveli. 

 

Arrangementet er et samarbeid med rideskolen på Stubberud! Vi i SØRK gleder oss til å treffe rideskolens elever, foreldre og ridelærere!

 

Invitasjonen er ute og påmelding er åpen!

Ekstra informasjon