Share

Blide SØRK-jenter. Fra venstre: Filippa Flem (3.div), Kristin Margit Nystad-Erichsen (2.div), Linn Irene Torås (2.div), Inger Sun Nymoen (3. og 1.div), Pia Bruhn (Lagleder for alle lagene), hesten Charming Girl, Ingvild Lillefjære (3.div), Martine Moore (1.div) og Anniken Sverre (3.div)

Det ble en flott dag på Hønefoss under 1.avdeling av årets Norgesserie. SØRK stilte med lag i ALLE divisjoner og det bør vi være stolte av! Alle gjorde en solid innsats for sine lag!

SØRKs 3.divisjonslag: Inger Sun Nymoen, hesten Charming Girl, Ingvild Lillefjære, Anniken Sverre, Filippa Flem og ponnien Bozna´s Primeur (aka. Primo)

I 1.divisjon ble det riktig så spennende, da både SØRK, DOR og HRRK stod med likt resultat etter første omgang og måtte ut i omhopping. Dessverre var ikke marginene på Sørkedalens side under omhoppingen, vi red litt for sakte og endte opp med den sure 3.plassen som var første uplasserte. Det var iallefall ingenting å si på innsatsen!

SØRKs 1.divisjonslag: Inger Sun Nymoen (Cabricia), Birthe Nedland (Waldogez AZ), Pernille Blicher (Corona) og Martine Moore (Gladiator)

Vi må få rette en stor takk til Pia Bruhn som stilte som lagleder til ALLE lagene, som som hadde en skikkelig travel dag med å følge med og samle alle troppene. Veldig bra jobbet.

 

Ekstra informasjon