Share

Det er samling for alle som ønsker å satse i 2011. Mange av våre beste ryttere har meldt seg til samling i helgen på Idrettshøyskolen. Ponni 1 og 2, junior og unge ryttere. antallet er over 250 deltagere.

Sørkedalen stiller i alle kategorier og er med.

Agenda:
Lørdag 8.januar 2011
13.00 Carsten Sørlie ønsker velkommen og Informasjon fra og om NRYF. Hvem bestemmer hva, hvordan fungerer NRYF.
14.00 Peter Flam snakker om holdninger
15.00 Treningslære med Kirsten Arnesen trener III
16.00 Pause
16.15 Grenene fordeler seg til de forskjellige landslagsledelsen. Kan foreldregruppene organisere noe sosialt for "sine grupper" om kvelden?
17.30 Ferdig

Søndag 9.januar 2011
10.00 Teoretisk rideundervisning ved Lars Rasmussen.
11.30 Tony A Hansen snakker om veien til suksess
12.30 Lunsj
13.45 Veterinær Per Martens har en gruppe mens andre gruppen trener med Lars- Arne Andersen. Gruppene bytter kl. 15.00.
15.00 Trenere/foreldre må gjerne følge med sine barn/utøvere også for å hjelpe til i den fysiske delen.
16.30 Foredrag med Finn Aamodt
17.30 Slutt

Årets mål for ponni er å ha 2 ryttere blant topp 5 i NM, til topps i Lag-NM og edelt metall i Innendørs NM.

I år har vi nesten like sterkt lag som i jubelåret 2008, hvor vi vant alt.  samt at vi har mulighet for å stille 2 lag til lag-NM i august. Klubben ønsker seg flere ponniryttere i den anledning. Stall Zinober begynner å få et ponni team på plass og har muligens plass til et par til.

 

Utøvere av klubben har dessutten et par ponnier til salgs for den rette. Er man interessert så kan man se følgende videoer av 2 forskjellige ponnier i topp klasse og rimelige til salgs i forhold til kapasitet og muligheter. Begge disse ponniene er gode nok til et vinnerlag og kan lykkes i målsetningen som er satt.

Årets NM lag for Ponni Sprang som vant bronse fra venestre Katharina Andresen, Cathrine Tonna, Josefine Sydness og Rebecca Kaarem (på 2 ben

Så er du en potensiell god ponnirytter og ønsker å ri for et av våre gode lag og trenger en ponni ekstra så kan du sjekke ut følgende ponnier. og skulle det være av interresse så er det bare å ta kontakt med klubben, så formidler de kontakt.

http://www.youtube.com/watch?v=aYimQ1kviAU

http://www.youtube.com/watch?v=ZEVTL492c_c

Ponnijentene våre for 2011 er Katharina Andresen (sølv og bronse i NM), Josefine Sydness (bronse i NM), Sofie Sandvold, Aurora W. Hansen, Camilla Sterud, Hermine Michlet, Cathinka Ryder Schøyen, Victoria Vogt og ?

Så bor du i Oslo, trenger du ikke å dra ut på landet for å ri på lag

 

Ekstra informasjon