Share

Sommer, sol og sørlandet!


En svært passende beskrivelse på årets sommestevne arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb 4.-7.juli. Vi var en god gjeng fra SØRK som hadde tatt turen, og i tillegg til mange timer på stevneplassen i strålende sol, ble det også tid til grilling, bading i Nidelven (flere av oss bodde på Nidelv Camping), kubb-turnering og skravling- alt som hører med til et hyggelig overnattingsstevne!

Sosialt samvær på Nidelv Camping. Anne Grete, Pernille og Linn Johannessen (som er fra nærområde og tok turen for å hilse på)

Solnedgang på Nidelv Camping. Inger og Kristin

SØRK-rytterne red flere fine runder, og samlet flere fine sløyfer. Det var mange startende på dette stevne!

Plasseringer første dag, torsdag: Victoria Wagle Wahl og Adolente fikk en 8.plass i 1m og en 18.plass i 110 cm. Her må det også legges til at Kristin M. Erichsen og Luke hadde en flott og feilfri runde i 1m, og havnet som første uplasserte. Pernille Strøm Andersen og Corona hadde en bom ned på siste hinder i omhopping, som kun kom av rytterfeil, men som var litt irriterende... ;)

Plasseringer andre dag, fredag: Karoline Lien og Zidane fikk 2.plass i ponni kat.II LB og med ponnien Lavalley Prince fikk hun en 5.plass i 1m. Inger Sun Nymoen og Danick fikk 15.plass i 1m.

Inger og Danick                                                                                        

Det var 110 cm laghopping denne dagen, og SØRK hadde ryttere på to lag; TEAM ELVELI (bestående av Anne Grete Jørgensen og Tirana, Stephanie Bjerke og Corilino, Ann-Sofie Nystrøm og Asli, Signe Marie Bach-Gansmo og Ken) og TEAM BRENNA (bestående av Inger Sun Nymoen og Danick, Pernille Strøm Andersen og Corona, Kristin M. Erichsen og Luke, Henriette Brenna og Shakira She Rocks). TEAM ELVELI gjorde det bra, og kunne glede seg til finalen dagen etter. På TEAM BRENNA var det kun Pernille Strøm Andersen og Corona som gikk feilfri, og laget gikk dermed dessverre ikke videre til finalen.

Stephanie og Corilino

I 115 cm fikk Victoria Wagle Wahl og Adolente en fin 7.plass og Cathrine E. Tonna på sin nye unghest, Chacez, en 18.plass.

I 125 cm fikk Lena S. Kristoffersen og Rolanda en 4.plass og Helle Wagle Wahl og Carpatio Van Het Korenhof en 12.plass.

Plasseringer tredje dag, lørdag: Inger Sun Nymoen og Danick fikk 8.plass i 1m.

I finalen på laghoppingen holdt det dessverre ikke helt for TEAM ELVELI...

I 130 cm gikk Cathrine E. Tonna og Calvuina Z av med seieren, mens Lena S. Kristoffersen og Rolanda en flott 3.plass.

Lena og Rolanda

Plasseringer siste stevnedag, søndag: I 1m hadde Kristin M. Erichsen og Luke en super runde og ble belønnet med en 12.plass. I 110 cm fikk Pernille Strøm Andersen og Corona 8.plass.

Kristin og Luke

Pernille og Corona

I 120/125 SOMMER PRIX 2013 fikk Lena S. Kristoffersen og Don Johnson 11.plass og med Rolanda en 15.plass.

Lena og Don Johnson

Fullstendige resultatlister kan sees her

På tribunen og heiagjeng: Erik og Kåre

Vil gratulere alle flinke SØRK-ryttere med flott innsats under sommerstevne i år, også må ENDA flere bli med neste år!

En stor takk til Stian Øglænd, klubbens sprangtrener, som hjalp flere av ekvipasjene, og takk til Erik og Sofie Nystrøm for fine bilder.

Ekstra informasjon