Share

Stevnerapport fra Hønefoss 

Søndag 24. mars 2013 Norgesserien

Sørkedalen - første uplasserte i Norgesserien.

Sørkedalen stilte med ett lag i 2. divisjon under første kvalifisering til Norgesserien i Hønefoss. Laget besto av Linn Johannesen med Welthorn II, Caroline W. Harstad med Cupido-M, Line Lorentzen med Monoli og Kristin M. Erichsen med Luke 50. Line gikk feilfritt, mens Linn og Caroline fikk ett riv hver og Kristin fikk ett stopp. Etter at alle 4 ekvipasjene hadde ridd sto Sørkedalen igjen med 8 feilpoeng totalt, som holdt til en 4. plass og første uplasserte.

De glemte å ta lag-bilde, hvilket er utilgivelig! 

 

Lørdag 23. mars 2013

Jørgen Gulbrandsen og Celeste deltok i sitt første stevne sammen nå i helgen i Hønefoss.

Jørgen og Celeste startet 110 cm og red en veldig bra runde til å være første stevne sammen og kommer til å nå veldig langt i sin rytterkarriere.

Jørgen og Celeste fikk 4 feil og endte på en 25 plass av 33 startende.

 

bildet til høyre

   

Caroline og Cupido-M red to fine og feilfrie runder i 1m, og endte på en
plassert 8.plass! Ekvipasjen er kun fire måneder gammel og nye medlemmer av
SØRK

bilde under

-----------------------------

Mer sørk i utlandet Toscana - rappet fra den største utgiftsposten til klubben - www.hestepost.no

(23.03.2013)

Det ble en fantastisk dag, med flere seiere og gode plasseringer, for de norske rytterne som gjester Arezzo i Italia.

 
Andrea I. Steen og Kosmo van Orchid’s har toppet Pony Tour både i går og i dag, mens Olly III(bildet) har en andre,- og tredjeplass.
Andrea I. Steen og Kosmo van Orchid’s har toppet Pony Tour både i går og i dag, mens Olly III(bildet) har en andre,- og tredjeplass. 

Tekst: Cecilie Wendel  arkivfoto: hesteguiden.com
Ida Johansen og Lady Catalina gikk helt til topps i den siste kvalen i Silver Tour. I ponni Tour/1,25-1,30m ble det helnorsk med tre norske i toppen. Andrea I. Steen tok første og andre med Kosmo van Orchid’s og Olly III, mens Charlotte Backe ble tredje med Lucky.
Ole Kristoffer Meland og Broker’s Brooklyn ble andre i Silver Tour/1,35m, mens Lars Kristian Berge/Abano Son ble tredje i 1,30m klassen av Silver Tour. Charlotte Backe/Hot Pursuit gikk seirende ut av ponnienes 1,20m. I Bronze Tour/1,25m ble det andre på Lars Kristian Berge/Nelly og sjuende på Stine B. Løkken/L’Akadella.
Tre små premier ble det på Marianne Nilsen/Quint Z og Wenche Iren Pedersen/Caradam i Bronze Tour/1,20m, og Caroline Østereng/Lollipopp i Bronze Tour for barn og junior.
I gårsdagensstørste ponni Tour ble det også helnorsk i toppen. Andrea Steen tok første og tredje med Kosmo van Orchid’s og Olly III, mens Charlotte Backe ble andre med Lucky.Ida Johansen ble fjerde i Gold Tour med Louisiana. Tidligere på fredagen ble det bokført flere øvrige premier, i tillegg til ytterligere én ponniseier.

 

 

Ekstra informasjon