Share

Flere SØRK-ryttere har vært på stevne i helgen, og her kommer rapportene:

Dressur- og sprangstevne i Nittedal

Stevne rapport fra Nittedal. Jeg (Ida Rognstad) og min hest Drummer Boy startet UK stevne i Nittedal (Oslo og Akershus fjordhestlag) Lørdag 11 mai. Vi fikk 2 plass i LC2 med 57,6 prosent. Startet også sprang søndag 12 mai med min unghest Sweet Claudia i 60 cm feil og stil der vi fikk 2 plass og 70 cm der vi fikk 3 plass. Startet også Drummer Boy i 80 der vi ble første uplasserte og i 90 cm der vi fikk 2 plass. Ganske så vellykket stevnehelg på ett godt drevet stevne :)

Mvh Ida Rognstad

 

Feltrittstevne hos Øvre Romerike Rideklubb

Søndag 12.05 ble Sørkedalen representert på feltrittsstevne hos Øvre Romerike rideklubb, Skedsmo gård.

Line Lorenzten og Monoli red 90 cm, og startet dagen med 61,43% i dressur og en frilfri runde i sprang. Etter en flott feilfri runde i terrenget både på tid og hinder, klatret de hele ni plasser på resultatlisten. De endte på sine 57,9 straffepoeng fra dressuren og med en flott 4.plass i dagens største klasse med 22 startende.

Benedicte Braastad og Fabian debuterte i 100cm. De startet dagen med 65,5% i dressur, 0 feil i sprang og en foreløpig 2.plass. De red en god og jevn runde i terrenget uten hinderfeil, men red noen sekunder over optimaltid og fikk 1,6 tidsfeil. Totale straffepoeng etter alle disipliner var 53,4, og debuten endte på en flott 2.plass.

Benedicte, Monoli og Line

Sprangstevne i Lommedalen søndag 12.mai

Flere SØRK ryttere hadde tatt turen til Lommedalen på sprangstevne søndag 12.mai. Banen var mildt sagt våt og sølete etter alt regnet, men gode runder ble det alikevel. Helene Marie Person hadde sin stevnedebut med Siverholms Tigerlilli og red to flotte clear rounds i 70 cm og 80 cm. Linn Johannessen og Wille hadde en strålende rundei 110 cm. Pernille Strøm Andersen og Corona debuterte i 110 cm med 0 feilpoeng.

Fullstendige resultatlister kan sees her

Helene Marie og Siverholms Tigerlilli sammen med Monica Vogt og Casino

Linn og Wille, Pernille og Corona

 


Dressurstevne i Lommedalen lørdag 11.mai

Roccos Dancing Rose og Nina Croff Marthinsen var i storslaget denne dagen og kom på 3 plass med 66,66 i LA

To fornøyde damer!

Ekstra informasjon