CAMILLA KALSETH

Camilla Kalseth er utdannet trener/berider fra Ridskolan Strömsholm, samt internasjonal dressurrytter. Camilla holder for tiden til i Danmark, og hun tilbyr videoundervisning til elever i Norge. Fra og med august 2021 kommer Camilla til Sørkedalen jevnlig for å undervise.

I løpet av tiden på Strömsholm trente hun for blant annet Marianne Essen Søderberg (landslagsleder for de svenske junior og YR dressurryttererne), Eva Karin Oscarson, Susann Gielen og Sylve Söderstrand. Camilla har også vært 6 mnd på den franske skolen Cadre Noir, samt 6 mnd hos den tyske junor/YR landslagstreneren Meyer zu Strohen under tiden som elev på Strömshom. Etter endt eksamen i 2006 arbeidet Camilla et år hos Morten Thomsen i Danmark, før hun i 2007 flyttet hjem til Norge. Hun har arbeidet som dressurtrener i Norge siden.

Camilla har konkurrert sin egen dressurhest, Carte D’or, på internasjonalt nivå i GP siden 2010,og vært en del av det norske landslaget fra samme tid. Carte D’or har hun hatt siden høsten 2006, og har med hjelp av Morten Thomsen utdannet han til GP. Hun har representert Norge ved en rekke internasjonale mesterskap innkludert VM i 2010, EM i 2011 og Nordisk Mesterskap i 2011 og 2012. I Sesongen 2013 er hun tatt ut på det Norske laget til EM i Herning og Nordisk Mesterskap i Helsinki.

Camilla trener for Morten ThomsenPaul Fielder og Christoph Hess. Hun kan kontaktes på telefon 916 81 814.