STIAN ØGLEND

Stian er 30 år, samboer med Lena Kristoffersen, siviløkonom og arbeider i forsikringsmeglerhuset Aon Norway AS. Han trener sprangrytterne fra Sørkedalen og Moss Rideklubb, er visepresident i styret til Norges Rytterforbund, og er med å arrangere flere av de største stevnene i Norge.

Stian har representert det norske landslaget i 10 år, og deltatt i EM Ponni, EM Junior og EM for unge ryttere 2 ganger. Har sølv i Nordisk mesterskap for Junior og gull i Nordisk og Baltisk mesterskap som ung rytter. Deltatt på Oslo Horse Show nesten årlig som aktiv rytter med flere seire  Som senior har han hovedsakelig konkurrert internasjonalt (world cup og nasjonshoppinger). 

Stian har i dag lagt ridningen på hylla og fokuserer på jobb og undervisning. Timene foregår på Elveli hver tirsdag, for tiden mellom 17 og 21. Det jobbes variert med bakkearbeid, gymnastikkhopping og banehopping. Hovedfokus er at elevene skal bli kompetente og motiverte ryttere, med god kunnskap i teknisk ridning. Kan man ri godt mellom hindrene  så blir også sprangen enkel. 

Kurset koster kr. 250,-/time og det er bindende påmelding på 8 ganger. Kurset betales pr faktura ved oppstart av hvert kurs. Baneleie for ryttere som ikke allerede betaler for dette kommer i tillegg.

Vil du være med, så send en mail til  stian.ogland@gmail.com eller ring 90867590. Skriv litt om rytter og hest, samt hva dere har gjort sammen og hver for dere om du ikke har hatt hesten i mange år (stevner, treninger etc.). Kom også gjerne innom for å se på treningene.