Dressurnytt

Share

Klar melding fra Borge:

 

Alle fra Team Sørk gjennom vet-sjekk og klare for Lag-NM dressur i helgen!!🤩

 

Vi ønsker Martin, Thea og Sofia lykke til!

Share

 

Helgen 28.-30. august var det NM i dressur, og SØRK hadde tre ekvipasjer til start: Sofia Seim / Ravells Herkules, og Thea Kreken / Tjardo van de Fry-sted i YR og Martin Kreken / Prinsezzin i ponni! Med de tre ekvipasjene var klubbtrener Camilla Kalseth. Her kommer stevnerapport fra teamet:

 

Thea, Martin og Sofia har deltatt på NM i Dressur denne helga, Martin i ponniklassen og Thea og Sofia i UR. Martin endte på 17.plass av 28, Thea på 11. Plass og Sofia på 12. Plass av 17 startende. Godt fornøyde med helga. Nå gleder vi oss til lag - NM! 

 

Gratulerer til Thea, Martin og Sofia, samt trener Camilla og hele teamet!

 

Om tre uker fortsetter moroa, da skal nemlig de samme tre rytterne representere SØRK i lag-NM! Da bytter Tjardo rytter: Det blir Martin som viser den sorte perlen, mens Thea starter sin nye hest Eragon.

 

Dette blir spennende, vi gleder oss til å følge med! Lykke til!

 

 

Share

To fine artikler om Martin og Thea Kreken, og trener Camilla Kalseth, i Hestesport! Søskenparet Martin og Thea er begge klare for NM i dressur - og de rir for SØRK!

 

Han er Norges beste 14-åring på 80 og 200 meter hekk, han er Norges beste 14-åring i stavhopp og spyd. Sammen med sin søster Thea retter imidlertid Vikersund-gutten Martin Beitnes Kreken full fokus mot NM dressur på Biri.

 

Les artikkelen her!

 

Rekordmange ryttere er meldt til start i årets aldersbestemt. Thea og Martin Beitnes Kreken er to av disse, og de har felles trener i Camilla Kalseth. – Å få arbeide med talentfulle ungdommer er alltid en stor glede, sier treneren.

 

Les denne artikkelen her!

 

Vi ønsker Martin og Thea lykke til!

Share

Lag-NM dressur 2020 går på Borge 18.-20. september. Vi kjenner ikke anmeldelsesfristen enda, men vi regner med at seneste kvalifiseringsmulighet er helgen 5.-6. september.

 

Laguttak krever at interesse meldes til klubben på epost@sork.no senest 15. august, av hensyn til klubben og de aktuelle deltakernes mulighet til å planlegge! 

 

Vi ber alle som er interessert, og som er kvalifisert, eller som har mulighet til å kvalifisere innen 7. september, om å melde seg innen 15. august. Ryttere som melder interesse innen fristen prioriteres ved laguttak. 

 

 

Share

Til tross for Corona er stevnesesongen i gang! Vi har fått stevnerapport fra Martin og Thea Kreken!

 

Flott stevnehelg gjennomført på Hønefoss! Martin tok med seg to førsteplasser. MB på lørdag og FEI for junior på søndag. 

Thea og Eragon startet sitt første stevne sammen denne helgen og fikk med seg to fjerdeplasser i MB. 

 

Gratulerer til Martin og Thea!

 

 

 

Ekstra informasjon