Feltrittsnytt

Share

Stevnerapport fra Bettina Jacobsen som har vært på knøttecup på Søndre Ås Gård:

Fjallir og jeg deltok i feltrittsstevne i helgen på Søndre Ås gård! Et utrolig bra stevne som var veldig gøy! Det at Fjallir er 18 år gammel og Islandshest er ingen hindring, han kapret 3. plassen av 18. startende i hest knøttecup klassen med en total score på 61,7.

'

Søster, trener, stevnepasser og tidligere aktiv rytter for Sørkedalen rideklubb Anna Jacobsen er selvfølgelig.

Gratulerer til Team Fjallir, bestående av Anna, Fjallir og Bettina!

Share

SØRK rytter Benedicte Braastad er tatt ut på representasjonslaget i feltritt for unge ryttere, som er nivået før landslaget! Les mer her

Arkivbilde: Benedicte og Fabian

Share

Tre SØRK-ryttere på L-stevne i feltritt på Steinseth i helgen: Marie Møller med Donna Wallit, Line Lorentzen med Monoli, og Benedicte Braastad med Fabian. Vi gratulerer Marie og Donna, som ble nr. 3 etter nok en feilfri runde i terrenget! 

Foto: Kathrine Knudssøn

Share

Gratis feltrittstrening

Mandag 20. mai blir det dugnad på feltrittsbanen. Det blir gratis feltrittstrening etterpå for de som er med på dugnaden. Treningen blir for Line Lorentzen. Påmelding på epost@sork.no

Arkivbilde: Line og Monoli

Share

Marie Møller og Donna debuterte i feltritt, og gikk like gjerne rett på 80cm på Skedsmo i dag. Med et filleriv og noe smårusk i dressuren, red de en flott runde ute og tok med det 3. plassen. Gratulerer Marie!

(Og send gjerne bilder..)

Ekstra informasjon