Klubbnytt

Share

Agria Dyreforsikring og Norges Rytterforbund utlyste tidligere i år midler for bygging av naturbane. Tiltaket er en del av et samarbeid mellom Agria og NRYF for å bedre hestevelferd og begrense skader gjennom trening ute i naturen og på variert underlag. 

 

Sørkedalen rideklubb søkte om tilskudd til bygging av naturbane i dalen, og fikk tildelt 40.000 kroner!

 

 

Arkivfoto Stubberud gård. 

 

Naturbaneprosjektet er et samarbeid mellom SØRK og rideskolen på Stubberud. Banen vil ligge mellom Stubberud gård og Sørkedalselva. Det vil være adkomst til banen både fra Stubberud og via Sørkedalselva fra Zinober. Det er planlagt en bane som gir muligheter for ulike øvelser i alle gangarter, samt en rundløype hvor man møter forskjellige elementer. Hele banen skal kunne ris i skritt med leier, noe som legger til rette også for de yngste rytterne, samt funksjonshemmede.

 

Vi ønsker med denne banen å legge til rette for at ALLE ryttere skal kunne komme seg ut i naturen, samt å gi de øvede rytterne bedre treningsforhold gjennom en naturbane. Vi ser at mange bruker turridning som fri og rekreasjon, men vi ønsker at våre ryttere skal begynne å bruke naturen som er treningsarena. På den måten vil hester og ryttere komme seg mer ut, noe som kan føre til mindre skader og mer holdbare hester. Ikke minst er dette viktig for rideskolehestene, som har en høy arbeidsbelastning. Friske og glade skolehester er viktig for hestevelferden, og videre også for rekrutteringen til sporten.

 

Vi er glade og takknemlige for at vi nå får støtte til å bygge en naturbane åpen for alle dalens ryttere. Pengene vil være et godt tilskudd til innleie av gravemaskin og innkjøp av grusmasse og materiealer. Vi gleder oss til å komme i gang!

 

Share

Finn #SØRK på Instagram:

 

Sørkedalen rideklubb!

 

https://www.instagram.com/sorkedalenrideklubb/

Share

Torsdag 22. oktober blir det klubbkveld i Løwenborg sin butikk i Lier. Klubbkvelden varer fra 18-21, men dørene stenger ikke før siste kunde er ferdig i butikken! 

 

SØRK-medlemmer får blant annet

  • 20% på alle varer i butikken inkludert støvler
  • Gratis målsøm på de flotte ridestøvlene fra Cavallo

 

Modeller, farger, møster og bling finner du på Cavallo sine nettsider: https://www.cavallo.info/en/footwear/riding-boots

 

NB: På grunn av Corona-situasjonen, ber vi alle som ønsker målsøm på støvler om å

  • Ringe Løwenborg og avtale tid - slik at målsømkunder fordeles utover klubbkvelden
  • Ta med munnbind som du bruker når det tas mål

 

Ellers minner vi om de vanlige coronareglene:

  • Vær hjemme hvis du er syk! Hvis du har symptomer på corona eller annen luftveisinfeksjon skal du IKKE komme til butikken.
  • Vask hender før du kommer. Bruk håndsprit som er tilgjengelig i butikken.
  • Hold avstand til andre kunder og de ansatte i butikken, minimum 1 meter.  
  • Dersom det kommer mange kunder samtidig vil det bli iverksatt køordning. 

 

Butikken ligger like ved Shell-stasjonen og Burger King langs E-18 i Lier. Det er gratis parkering utenfor butikken. 

 

Sammen sørger vi for en trygg og hyggelig handlekveld. Velkommen!

 

Share

Har du oversikt over smittevernreglene for treninger, stevner og andre arrangementer?

 

Smitteveileder for idretten er oppdatert fra 12. oktober. Den finner du her: Smittevernveilederen for idrett er oppdatert igjen.

 

Link direkte til smittevernveilederen: Smittevern for idrett (covid-19) - Nasjonal veileder.

 

Smittevernveiledere inneholder informasjom om generell hygiene, treninger og arrangementer, bruk av anlegg og utstyr, og en del annet som det også er viktig for oss innenfor ryttersporten å kjenne til.

 

Derfor oppfordrer vi alle til å lese smittevernveilederen!

 

Share

Her kommer flere nyheter fra klubben høsten 2020! Vi har etablert et nytt spennende samarbeid om sport og rekruttering, og vi har nye samarbeidsavtaler på plass som gir våre medlemmer gode rabatter på attraktive varer. Og det blir ny runde med klubbklær!

 

Sport og rekruttering

SØRK har inngått et samarbeid med Tanum rideskole avdeling Stubberud. SØRK og rideskolen på Stubberud ønsker å samarbeide for å bedre det sportslige og sosiale tilbudet for alle som driver med hestesport i Sørkedalen, med et spesielt fokus på rekruttering og aktivisering av barn og ungdom, samt ryttere med funksjonshemning. Vi gleder oss til samarbeidet, og ønsker Stubberudryttere velkommen til klubben! 

 

Smartstall og Løwenborg

Klubben har inngått avtaler med hestesportsforretningene Smartstall og Løwenborg. Våre medlemmer får nå 15% på varer på Smartstall og 10% på Løwenborg!

 

Klubbklær

Det blir ny runde med klubbklær! Tidligere har vi hatt stevnedekken, sjabraker, vester, fleecejakker og boblejakker med SØRK-logo. Vi jobber nå med å utarbeide nytt tilbud.

 

Følg med her på www.sork.no, mer informasjon kommer i ukene fremover!

 

 

 

 

 

Ekstra informasjon