Nye rutiner og priser for klubbtimer med Camilla Kalseth

Published by Sørkedalen Rideklubb on

Klubbtrener Camilla Kalseth holder ikke lenger til i Sørkedalen, og dette gjør det nødvendig å endre litt på rutiner og priser fra 1. september:

Bindende påmelding

Fra og med september 2020 må alle timer bookes minimum en uke i forveien, og det er bindende påmelding. Dette gjelder også ved syk eller skadet rytter eller hest, inkl hest som har mistet sko. Man kan ev. gi bort/ “selge” avtalte timer man ikke får ridd selv til andre ekvipasjer. Påmelding gjøres til kontaktperson Marthe, se kontaktinformasjon nederst i saken.

Priser og rabatter

Det varsles også en økning i priser fra og med timer som gjennomføres 1.9.2020, til kr 550 per 30min. Medlemmer av Sørkedalen rideklubb som oppfyller klubbens dugnadskrav, får 10% rabatt per time. Eventuell ridehusleie kommer i tillegg og betales direkte til utleier. 

Ridesum

Camilla er også instruktør på Ridesum, en app for digital undervisning. Dette er svært nyttig for kontinuitet i treningen. For å benytte denne løsningen trenger man AirPods og ev et stativ til å feste mobil for å filme ridetimen. Kommunikasjonen er toveis og tilbakemeldinger fra elever som benytter dette fast, er svært god. Ridesumtimer avtales direkte med Camilla på SMS eller Messenger. Camilla tilbyr en test av Ridesum på forespørsel. 

På Brenna er det forøvrig mulig å låne et mobilstativ til å feste på ridebanen.

Kontaktperson

For booking av timer i Sørkedalen og spørsmål omkring klubbtimer, ta kontakt med klubbens dressurkoordinator, Marthe Løberg.

Mobil: 90540812

Messenger: Marthe BL

Email: martheloberg@gmail.com

Categories: Klubbnytt

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *