Flotte prestasjoner av Martin, Thea og Sofia i dressur-NM!
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Flotte prestasjoner av Martin, Thea og Sofia i dressur-NM!

Helgen 28.-30. august var det NM i dressur, og SØRK hadde tre ekvipasjer til start: Sofia Seim / Ravells Herkules, og Thea Kreken / Tjardo van de Fry-sted i YR og Martin Kreken / Prinsezzin i ponni! Med de tre ekvipasjene var klubbtrener Camilla Kalseth. Her kommer stevnerapport fra teamet:

Thea, Martin og Sofia har deltatt på NM i Dressur denne helga, Martin i ponniklassen og Thea og Sofia i UR. Martin endte på 17.plass av 28, Thea på 11. Plass og Sofia på 12. Plass av 17 startende. Godt fornøyde med helga. Nå gleder vi oss til lag – NM! 

Gratulerer til Thea, Martin og Sofia, samt trener Camilla og hele teamet!

Om tre uker fortsetter moroa, da skal nemlig de samme tre rytterne representere SØRK i lag-NM! Da bytter Tjardo rytter: Det blir Martin som viser den sorte perlen, mens Thea starter sin nye hest Eragon.

Dette blir spennende, vi gleder oss til å følge med! Lykke til!

Del denne posten
Share on facebook
Share on email