dressurnytt
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Multitalentet Martin Kreken rir for SØRK – klar for NM i dressur!

To fine artikler om Martin og Thea Kreken, og trener Camilla Kalseth, i Hestesport! Søskenparet Martin og Thea er begge klare for NM i dressur – og de rir for SØRK!

Han er Norges beste 14-åring på 80 og 200 meter hekk, han er Norges beste 14-åring i stavhopp og spyd. Sammen med sin søster Thea retter imidlertid Vikersund-gutten Martin Beitnes Kreken full fokus mot NM dressur på Biri.

Les artikkelen her!

Rekordmange ryttere er meldt til start i årets aldersbestemt. Thea og Martin Beitnes Kreken er to av disse, og de har felles trener i Camilla Kalseth. – Å få arbeide med talentfulle ungdommer er alltid en stor glede, sier treneren.

Les denne artikkelen her!

Vi ønsker Martin og Thea lykke til!

Del denne posten
Share on facebook
Share on email