Inger Nymoen har kommet godt i gang med sin nye hest Ewaranta, også kjent som Ewa, og tok turen til Hønefoss.

Foto: Kristian Strøm

Hønespranget 28-30.08: Inger Nymoen og hennes nye hest Ewaranta K (Ewa) hadde tatt turen til Hønefoss for å starte sitt første stevne sammen. For en debut! Feilfri i 5 av 5 klasser i høydene 1m og 1.10m. Dette resulterte i 3 plasseringer: en 3.plass og to 7.plasser av ca 30 startende i hver klasse. Kom også på 4.plass og første uplasserte i Sølvcup sammenlagt som gikk i 1.10m. Det var ekstra gøy med en så flott debut med tanke på at dette var Ewas gamle hjemmebane.

Gratulerer til Inger og Ewa! Vi gleder oss til å følge denne nye ekvipasjen!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *