Ridning er en fin familiehobby, og nå har vi fått med familien Langemyr Larsen i klubben!

Jentetur på Islandshästar.

Familjen Langemyr Larsen består av Maria och Gunnar och barnen Isabel och Madeleine. Vi jenter rider på Stubberud en gång i uken. Jag, Maria, har haft egna hästar under många år men efter min sista häst så blev det ett långt uppehåll på 17(!) år. Efter mycket masing ifrån Isabel så fick hon börja rida på Stubberud för ett par år sedan. Det tog inte lång tid förrän Madeleine också ville rida. Då blev det vanskligt även för mej att hålla mej borta ifrån hästryggen. 

Stubberud har många fina hästar för all nivåer. Här rider jag flotta Lily. 😊 Helst skulle vi ha haft tre egna hästar men kanske mer realistiskt att det blir häst på foder snart om vi har tur att finna någon. 😊

Categories: Klubbnytt

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *