koronabanner
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Innendørs stevner avlyses ut november

Rytterforbundet avlyser alle elite-, lands- og distriktsstevner innendørs ut november:

Grunnet den nye smittesituasjonen og nye nasjonale retningslinjer for smittevern for arrangementer har NRYF besluttet at alle innendørs elite- lands- og distriktstevner skal avlyses ut november, evt utsettes. Det kan kanskje oppfattes som strengt i forhold til mindre stevner der det lokalt er lavt smittetrykk, men også ved distriktstevner vil det medføre forflytninger av mennesker og myndighetene fraråder nå all unødvendige innenlandsreiser. Når det gjelder andre typer arrangement og aktiviteter ber vi kretser og klubber følge nasjonale og eventuelle lokale retningslinjer for smittevern, og ved tvil om hvordan disse skal tolkes må klubb/ansvarlig arrangør ta kontakt med lokale helsemyndigheter.

Del denne posten
Share on facebook
Share on email