Det blir helgekurs med Espen Wielunski 19-20. desember på Elveli! Påmeldingsfrist mandag 14. desember. SØRK-ryttere som melder senest mandag 7. desember har prioritet foran ikke-medlemmer.

Espen har mange års erfaring som internasjonal sprangrytter, utdanning av hester og trener og kommer til Sørkedalen for å holde kurs for oss.

NB: Retningslinjer knyttet til Coronasituasjonen fra NIF og NRYF, samt gitt av Elveli må følges.

Gå inn på arrangementsiden for kursene her: https://www.facebook.com/events/412990759387752/

Helgekursene består av både bakkearbeid og hopping, hvor lørdagen er bakkearbeid og søndagen er banehopping hvor man bygger videre på det man lærer på lørdagen. Espen er opptatt av god oppfølging og tilpasning til den enkelte rytter. 

Timene er på 45 minutter, med 2-3 ryttere per time. Dette vil gi rom for god individuell oppfølging og tilpasning til den enkelte hest og rytter slik at man får mest mulig ut av timene.

Prisen for helgekursene er kr 1300 per ekvipasje. Kurset dekkes av SØRKs treningsstøtte med 10% av treningsavgiften.NB: Støtte fra og med juni 2020 forutsetter bidrag på stevnehelgen i juni 2020, eller annen dugnadsinnsats.

Baneleie kommer i tillegg og betales direkte til gårdene. Informasjon blir formidlet.

Påmelding sendes til kurs@sork.no, og skriv gjerne en kort beskrivelse av hvilket nivå du og hesten din er på, og hva dere ønsker å jobbe med.

NB: Kurs kan avbestilles senest 7 dager før første kursdag. Ved senere avbestilling vil kurset bli fakturert. Dersom man ikke kan bruke timene sine, må man finne noen som kan overta dem. SØRK er forøvrig behjelpelig med å fylle opp eventuelle timer.

Her kan dere finne mer informasjon om Espens arbeid:

Website: http://www.emwsporthorses.com/meet-the-team/

Instagram: https://www.instagram.com/espen_michael_wielunski/

Her er Espens egen omtale av kurset (på engelsk)

The purpose of the weekend course is to develop a tailor-made program for each and every rider and their horse/pony. The Weekend Course will cover both flatwork and jumping.

First day: Flatwork (the foundation of every successful show jumping rider)

In the beginning of the lesson, I will evaluate the strengths and weakness of both rider and horse and establish goals, which will give me a clear indication of the situation for the rest of the two days and also for future training/development. I’ll be putting emphasis on the following: Rideability, balance, understanding the different phases that the horse/pony goes through during training and most importantly, creating a strong connection/bond between the horse and the rider. We will achieve the following by working on the right why of warming up your horse/pony, various and different dressage movements exercises and gymnastics.

Day two: Jumping

The main goal of the second day is to try to implement as much as possible the different methods we have worked and learned through the flatwork but this time while we are jumping a whole course. We will aim to create a steady flow and rhythm throughout the jumping course and try to create confidence for both you the rider and your horse/pony Remember: “Rome wasn’t built in a day”. I’m looking forward to meeting all of you and good luck.

Velkommen til sprangkurs i SØRK!

Categories: Kurs