stevnerapport_dressur_1140x500
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Programridning 13. juni på Elveli

Det arrangeres programridning på Elveli søndag 13. juni for DDA Karianne Stub Aune.

Økten starter med en gjennomridning av valgfritt program (LD til LA), som om du skulle ha startet et dressurstevne. Programmet bedømmes av dommer og du får med deg en protokoll.Etter at du har ridd programmet får du muntlig tilbakemelding. Du kan velge å ri programmet en gang til (ny protokoll) eller øve på enkelte øvelser under veiledning.Det er satt av 20  min til hver ekvipasje. 

Oppvarming blir på utebanen på Elveli og programmet ris i ridehuset.

Arrangementet er åpent for alle som ønsker bedømming og veiledning i et dressurprogram. Du kan selv velge hvilket program du vil ri (NB, 20x60m bane). Formålet er læring, resultater publiseres ikke. Benytt gjerne stevneklær/hvit ridebukse og hansker, eller vanlig rideklær. Smittevernregler gjelder – hold avstand.

Påmelding til karianne.stub.aune@gmail.com

Pris 200 kr pr ekvipasje, gratis for medlemmer av Sørkedalen rideklubb.

Del denne posten
Share on facebook
Share on email