hest2
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Arbeidet med SØRK naturridebane er i gang!

Høsten 2020 fikk SØRK midler fra Agria og Norges Rytterforbund til å anlegge en naturridebane. Banen skal legges i skogen ved Brenna og vil være tilgjengelig for alle ryttere i Sørkedalen. Målet med naturridebanen er å tilrettelegge for dressur utenfor ridebanen, og den vil bestå av flere traséer med muligheter for volter, vendinger, bomarbeid og andre øvelser.

Vi søker dugnadshjelp noen timer i løpet av uken 28. juni til 2. juli – spesielt søkes motorsagkyndige!

Vi er i gang med planleggingen, og nå trenger vi hjelp av våre medlemmer! I første omgang skal vi rydde traséen, og trenger assistanse fra noen som har, og kan håndtere, motorsag eller annet utstyr som er velegnet til å rydde ridesti i skogen. Det er stort sett busker og kratt som skal fjernes, i tillegg til noen større trær som har falt over stien. Vi håper å komme i gang med dette allerede neste uke, slik at vi er godt i gang før ferien setter i gang for alvor.

Har du mulighet til å bidra? Enten med arbeidskraft og/eller utstyr?

Ikke nøl med å ta kontakt med:

Ingvild Lillefjære

Tlf: 91183325

Mail: ingvild@tanumrideskole.no

Her kan du se hva en naturridebane er, med eksempler på oppgaver som en slik bane kan inneholde:

Del denne posten
Share on facebook
Share on email