To nye samarbeidspartnere med gode rabatter til våre medlemmer!

Published by Eli Gjørven on

SØRK har inngått avtale med to nye samarbeidspartnere!

Høymyr hesteutstyr har godt utvalg i utstyr til hest og rytter! Høymyr holder til på Øvrevoll galoppbane, og har i tillegg nettbutikk: www.stallhoymyr.no. SØRK-medlemmer får 10% på alle varer hos Høymyr. Rabattkode for nettbutikken kommer.

Har glidelåsen på ridestøvelen gått istykker? Ikke kast, ta heller støvelen med til skomaker! SØRK-medlemmer får 15% rabatt på alle reparasjoner hos Mister Minit på Røa Senter, og dessuten 15% rabatt på alt av skotilbehør/skopleie, innleggssåler og brodder.

Gi beskjed i kassen hos våre samarbeidspartnere om medlemsskap i Sørkedalen rideklubb, så vil dere få rabatter som avtalt.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *