Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Stevnehjelp – og treningsstøtte fra og med august 2021

Det nærmer seg stevnehelgen 28.-29. august – og vi trenger hjelp! Vi arrangerer sprangstevne lørdag og dressurstevne søndag.

Vi ber derfor alle medlemmer om å bidra med stevnehjelp denne helgen, både fredag, lørdag og søndag. Det kan også dukke opp oppgaver etter stevnet. NB: Minner også om at treningsstøtte fra og med august 2021 og rytterstøtte for 2021 forutsetter dugnadsinnsats minimum 1 stevnedag eller tilsvarende.

Send mail til stevnehjelp@sork.no for å melde deg til stevnehjelp, samt hvilke(n) dager du kan hjelpe til. Dersom du ønsker å gjøre spesielle oppgaver, så opplys om det, så prøver vi å fordele oppgaver etter ønsker så langt det lar seg gjøre!

Mail til stevnehjelp@sork.no besvares løpende. Dersom du ikke har fått svar i løpet av noen dager, sjekk at mailen faktisk har blitt sendt, og at den er sendt til riktig addresse. Ta eventuelt kontakt igjen.

Vi gleder oss til stevne!

Del denne posten
Share on facebook
Share on email