Det nærmer seg stevnehelgen 28.-29. august – og vi trenger hjelp! Vi arrangerer sprangstevne lørdag og dressurstevne søndag.

Vi ber derfor alle medlemmer om å bidra med stevnehjelp denne helgen, både fredag, lørdag og søndag. Det kan også dukke opp oppgaver etter stevnet. NB: Minner også om at treningsstøtte fra og med august 2021 og rytterstøtte for 2021 forutsetter dugnadsinnsats minimum 1 stevnedag eller tilsvarende.

Send mail til stevnehjelp@sork.no for å melde deg til stevnehjelp, samt hvilke(n) dager du kan hjelpe til. Dersom du ønsker å gjøre spesielle oppgaver, så opplys om det, så prøver vi å fordele oppgaver etter ønsker så langt det lar seg gjøre!

Mail til stevnehjelp@sork.no besvares løpende. Dersom du ikke har fått svar i løpet av noen dager, sjekk at mailen faktisk har blitt sendt, og at den er sendt til riktig addresse. Ta eventuelt kontakt igjen.

Vi gleder oss til stevne!

Categories: Aktuelt

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *