Naturbanen i Sørkedalen skal innvies og brukes allerede i høst. For å ferdigstilt banen innkaller vi til dugnad

Søndag 12 september kl 10.00

Vi får levert store mengder sand og flis som skal legges på stiene i skogen, og da trenger vi mange mennesker og en real arbeidsinnsats. Av utstyr vil vi trenge store trillebårer, river, raker og spader. Om noen har ATV eller liten henger til ATV å stille med, setter vi også stor pris på det!

Deltagelse på denne dugnaden vil telle som dugnadsinnsats i forhold til å motta treningsstøtte på klubbtreninger.

Kan du bidra på dugnaden?

Gi beskjed til Ingvild på mail: ingvild@tanumrideskole.no eller SMS: 91183325. Husk å skrive opp hva du kan ta med av utstyr så vi vet at vi har det vi trenger.

Om Naturbanen: Naturbanen ligger i skogen mellom Zinoberveien og elva, rett ved Brenna. Det blir en løype med flis/sand der man kan ri dressur i alle gangarter, med opplegg for å legge volter, 8-tall og bomarbeid. Målet er å gjør hestene sunnere og gladere ved hjelp av mer variert trening.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *