D-stevne-fest på Elveli – del 1

Published by Eli Gjørven on

Klubbmestere i sprang: Julia og Juliane (hest) og Anikken og Dryfe Starry Knight (ponni)

SØRK arrangerte D-stevner i sprang og dressur på Elveli helgen 28.-29. august. Og hvilken fest det ble! Mange SØRK-ekvipasjer fikk vist seg frem med god ridning og flotte prestasjoner, og det ble mange premier og seiere til SØRK denne helgen. Det ble også kåret klubbmestere i sprang i ponni og hest.

Lørdagen startet med strålende sol, og været holdt gjennom hele helgen.

I 40 cm var det 5 SØRK-ere som kom igjennom med 0 feil: Mona og Lundesnippen, Hege og Doc, Thea og Etnes Emsalin, Emilia og Jørnstuens Stardust, og Christiane og Sara.

I 60 cm ble det hele 6 SØRK-ere som oppnådde feilfri runde: Mona og Lundesnippen, Amalie og Noerkaers Hiawatha, Hege og Doc, Inez og Elmelund’s Perry, Nora og Bealacana Lily, og Nor og Adall Fra Aarheim.

Lørdagen fortsatte med 70 cm feil og stil for ponni, med innlagt klubbmesterskap. Seieren gikk til Julia og Juliane, med Anikken og Dryfe Starry Knight og Caroline og Bæklunds Anizette på plass 2 og 3. Som beste ponnirytter i denne klassen, ble Anikken kåret klubbmester! I tillegg kom 7 SØRK-ekvipasjer seg igjennom denne banen med feilfri runde! Disse var Emilia og Jørnstuens Stardust, Christiane og Sara, Lotta og Tomany Boy, Aksel og Tavin, Inez og Elmelund’s Perry, og Nora og Bealacana Lily.

Deretter var det tid for klubbmesterskap for hest, i klassen 80 cm feil og stil. Her var det imidlertid en ponni som ble beste SØRK-er: Aksel og Tavin, på en flott 2. plass. På 3. plass kom Julia og Juliane, de ble dermed klubbmestere for hest. Anniken og Shafran db Siglavy Bagdady 1902, Lotta og Tomany Boy og Maria og Cash Verte kom i mål med noen få tidsfeil.

I 90 cm åpen klasse kom også SØRK-ere med ponnier og hester til start. Frida og Oxer’s Samantha ble nr. 3 i klassen med to 0-runder og raskest av SØRK-erne. Også Inger og Claddagh Rover hade to 0-runder.

Hinderne ble stadig høyere utover dagen. I 100 cm hoppet Anniken og La Le Lu S4 feilfritt i grunnomgangen, men fikk 4 feil i 2. fase. Det holdt allikevel til 2. plass i klassen. Også Sienna og Long Hill Diamond hoppet feilfritt i grunnomgangen!

I 110 cm ble det ingen sløyfer til SØRK, men allikevel to SØRK-ere til omhopping. Anniken og La Le Lu S4 klarte to nullrunder, mens Lotta og Sincash fikk en bom ned i 2. fase.

Dagen ble avsluttet med 120cm. Spenningen var til å ta og føle på da Inger og Ewaranta K sneiet bakken med knærne før siste hinder, men de tok allikevel seieren, med to feilfrie runder.

For en dag det var, med så mye flott ridning! Spesielt er vi stolte over alle de yngre rytterne våre, dette lover godt for sprangridningen i klubben i årene fremover!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *