Klubbmestere i dressur: Christiane og Lancelot (hest) og Anikken og Dryfe Starry Knight – dobbelt klubbmester for ponni i begge grener!

SØRK arrangerte D-stevner i sprang og dressur på Elveli helgen 28.-29. august. Etter sprangstevnet lørdagen, fortsatte festen med dressur på søndag, også med innlagt klubbmesterskap. Det ble premier og seiere også i dressuren.

I LC ponni gikk seieren til Anikken og Dryfe Starry Knight, med hele 69,600%! Denne prosenten var den høyeste av SØRK-ponniekvipasjene for dagen, og de ble dermed klubbmestere ponni! Det var ikke langt ned til 3. plassen, som ble kapret av Inez og Elmelund’s Perry med 68,8%. På 4. kom Aksel og Tavin, med 64,400%. Som vi ser, så utmerker de yngste rytterne seg med at de kan både hoppe og ri dressur, det blir det tydeligvis gode ryttere av!

I LC hest vant Christine og Lancelot AMB. Lancelot var en av flere debutanter i denne klassen, men tok det hele på virkelig strak hov med hele 68,700%, og med det klubbmester for hest. Hedda og Kannevangs Rösenfurst ble nr 3 i klassen med 64,800%. Hege og Doc, Mona og Lundesnippen, og Anne Lene og Fantasy startet også, de oppnådde 62,000%, 57,600% og 52,200%.

I LB var Pernille og Fantasy, og Amalie og Noerkaer’s Hiawatha de første to uplasserte med 63,636% og 60,000%.

Også i de to høyeste klassene på stevnet var SØRK representert. Johan og Elmholts Jargon oppnådde 60,741% i LA, mens Cassandre og Flemming 61,029% i MB som første uplasserte.

Også etter dressuren står vi igjen med mange flotte prestasjoner fra klubbens flinke representanter som vi kan bygge videre på i sesongen og i årene fremover.

Gratulerer til alle med et flott stevne!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *