Bob gleder seg til å slippe å bekymre seg for metern!

Lørdag 25. september ble en festdag: Klokken 16 åpnet Norge etter korona! Vi har kommet oss igjennom en veldig vanskelig tid, og endelig går det for alvor mot slutten av pandemien!

Hvem skulle trodd at munnbind ville bli standard tilbehør til hverdags og fest?

Vi har holdt avstand – i 1.5 år! Tenk at vi har klart det.. Etter 1.5 år med metern, munnbind og håndsprit på hvert et hjørne går vi endelig mot en normal hverdag! Og så må vi bare krysse fingre og høver for at vi nå er ferdig med alle disse strenge tiltakene – for denne pandemien i alle fall.

Nå er det lov å klemme!

Nå er det lov å møtes som vanlig, og regler og anbefalinger om arrangementer og sammenkomster gjelder ikke lenger. Vi kan møtes i stallen uten å tenke på om vi må ha på munnbind, eller hvor nær vi står hverandre i stallgangen. Hestesporten kan arrangere stevner som før. Vi kan dra på Kingsland Oslo Horse Show og møte gamle kjente – og gi dem en klem!

Mange har hatt det vanskelig. Noen har nok vært ensomme. Noen har hatt det vanskelig hjemme. Noen har hatt vanskeligheter med å henge med på skolen. Nå må vi prøve å komme tilbake til hverdagen. Kjenner du noen som har hatt det vanskelig? Da er det lov å spørre: “Hvordan går det? Skal vi møtes? Vil du ha en klem?”

Men av og til er det greit med litt avstand.

Ikke alle har like stort behov for å være så nær andre. Det er noen som har følt en ro med å ikke ha så mye kontakt med venner, familie og bekjente. Og så er det noen som av og til trives godt sammen med andre – og andre ganger ønsker å trekke seg tilbake til sitt eget hjørne. Det er også helt ok, uansett om det er pandemi eller ikke! Vi må alle finne frem til vår egen post-korona tilværelse.

Bob, Vesla og undertegnede ønsker alle en god og forhåpentligvis koronafri høst!

Med hilsen Eli Gjørven

Leder SØRK


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *