SØRK naturbane har skiltede oppgaver som ekvipasjene må løse på veien. Her er vi på vei inn i “Storvolten”.

Agria, som har sponset naturbanen, synes banen vår har blitt så fin at de vil komme og lage en liten filmsnutt hos oss. Det er selvfølgelig kjempegøy, men på grunn av alt regnet den siste tiden, trengs det en liten oppussing der. Derfor blir det en mini-dugnad allerede førstkommende mandag, 11 oktober. Alle er velkomne når det passer mellom kl 16 og 19. Ta gjerne med rake, spade eller trillebår! Arbeidsoppgavene er først og fremst raking av stien, samt å legge på noe mer flis et par steder.

Gi gjerne beskjed til Ingvild på epost ingvild@tanumrideskole.no hvis du kan bidra til den fine naturbanen vår!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *