Vi starter nytt kurs på Elveli tirsdag 1.mars. Kurset går hver tirsdag i 10 uker med unntak av 8.3 For ryttere som er med på kurset som går nå: Gi beskjed innen torsdag 24.februar om du ikke vil være med. For nye elever, så starter vi gjerne med en prøvetime før dere binder dere for hele kurset. Gi bare beskjed på telefon (90867590) eller mail (stian.ogland@gmail.com)    

Kort om meg som rytter: Vært på landslaget i 10 år. Har representert Norge i EM Ponni, EM Junior og EM 2 ganger for Yngre ryttere. Fikk sølv i Nordisk mesterskap da jeg var 18 og gull fra Nordisk og Baltisk mesterskap da jeg var 20. Som senior konkurrerte jeg hovedsakelig internasjonalt (world cup og nations cup). Mitt siste aktive år var jeg topp to i tre av tre Grand Prix 150-160 cm jeg red i Norge det året. 

Om kurset: Pris er 300 kr per time. Sørkedalen Rideklubb subsidierer i tillegg 10 % av treningen for klubbens medlemmer, både vanlig medlemskap og støttemedlemskap. Medlemmer vil derfor betale 270 kr per time. Se info og forutsetninger på www.sork.no.  I tillegg kommer baneleie på 75 kr per time for dem som ikke står på Elveli eller har abonnement for ridebane/ridehus. Ridebaneleie subsidieres ikke av klubben.  Jeg kommer tilbake med tidspunkt for timene når jeg vet hvem som skal være med, men det blir trolig 17-21. 

Hilsen Stian Øglænd