Vårdugnad på SØRK Naturbane!

Published by Eli Gjørven on

Naturbanen i Sørkedalen har klart seg fint gjennom vinteren, men den trenger litt hjelp for å bli like fin som i fjor. Derfor kaller vi inn til dugnad

Lørdag 11 juni kl 11.00

For at SØRK naturbane skal se like fin ut som den gjorde etter bygging i 2021 trenger den litt dugnadshjelp!

Vi skal fylle på med sand og flis på stiene i skogen, og vi trenger mange mennesker og en real arbeidsinnsats. Av utstyr vil vi trenge store trillebårer, river, raker og spader. Om noen har ATV og liten henger til ATV å stille med, setter vi også stor pris på det!

Deltagelse på denne dugnaden vil telle som dugnadsinnsats i forhold til å motta treningsstøtte på klubbtreninger.

For å bidra på dugnaden, gi beskjed til Ingvild på mail: ingvild@tanumrideskole.no eller SMS: 91183325. Husk å skrive opp hva du kan ta med av utstyr så vi vet at vi har det vi trenger.

Om Naturbanen: Naturbanen ligger i skogen mellom Zinoberveien og elva, rett ved Brenna. Det er en løype med flis/sand der man kan ri dressur i alle gangarter, med opplegg for å legge volter, 8-tall og bomarbeid. Målet er å gjør hestene sunnere og gladere ved hjelp av mer variert trening. Agria og Norges Rytterforbund har gjort det mulig for oss å lage banen.

Vi håper mange har anledning til å stille – slik at vi kan ta vare på den fine naturbanen vår, som vi ser at er til stor glede for mange av dalens ryttere!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *