naturbanebanner2
Sørkedalen Rideklubb

Sørkedalen Rideklubb

Vårdugnad på SØRK Naturbane!

Naturbanen i Sørkedalen har klart seg fint gjennom vinteren, men den trenger litt hjelp for å bli like fin som i fjor. Derfor kaller vi inn til dugnad

Lørdag 11 juni kl 11.00

For at SØRK naturbane skal se like fin ut som den gjorde etter bygging i 2021 trenger den litt dugnadshjelp!

Vi skal fylle på med sand og flis på stiene i skogen, og vi trenger mange mennesker og en real arbeidsinnsats. Av utstyr vil vi trenge store trillebårer, river, raker og spader. Om noen har ATV og liten henger til ATV å stille med, setter vi også stor pris på det!

Deltagelse på denne dugnaden vil telle som dugnadsinnsats i forhold til å motta treningsstøtte på klubbtreninger.

For å bidra på dugnaden, gi beskjed til Ingvild på mail: ingvild@tanumrideskole.no eller SMS: 91183325. Husk å skrive opp hva du kan ta med av utstyr så vi vet at vi har det vi trenger.

Om Naturbanen: Naturbanen ligger i skogen mellom Zinoberveien og elva, rett ved Brenna. Det er en løype med flis/sand der man kan ri dressur i alle gangarter, med opplegg for å legge volter, 8-tall og bomarbeid. Målet er å gjør hestene sunnere og gladere ved hjelp av mer variert trening. Agria og Norges Rytterforbund har gjort det mulig for oss å lage banen.

Vi håper mange har anledning til å stille – slik at vi kan ta vare på den fine naturbanen vår, som vi ser at er til stor glede for mange av dalens ryttere!

Del denne posten
Share on facebook
Share on email