Annonse: Tilbud fra vår samarbeidspartner Hovslager AS:

Hovslager AS har startet salg av Farriers Formula duble strength. I denne forbindelse har vi et introduksjonstilbud: 5kg refills til 1050kr. Bestilling gjøres via vår facebokside, eller sms på mobil 92660061.

Farriers Formula blir levert fraktfritt på staller i Sørkedalen, Lommedalen og Nittedal.

BESKRIVELSE

Farrier’s Formula – et perfekt balansert fôrtilskudd som er bra for hestens høver, hud og pels, samt forkorter restitusjonstiden.

Farrier’s Formula Dobbel Konsentrat fra Life Data. Et velkjent og perfekt balansert tilskuddsfôr som er kjent for sin fantastiske evne til å bedre hovkvaliteten.

Og ikke bare hjelper den på hovkvalitet, men den forkorter også hestens restitusjonstid etter hard belastning og brukes av profesjonelle trav- og galoppstaller av nettopp den grunn.

Hesten får bedre energi, og utnytter det fôret den får på en bedre måte. Den har også positiv innvirkning på hestens hud og pels samt man og hale. Man oppnår resultat allerede etter 3mnd. daglig bruk. (Noe lengre tid på store raser, noe kortere tid på små raser).

Påvirker hele hoven positivt, og dermed får man sterkere hovvegg, forbedrer den hvite linjen og minsker såleømhet for å nevne noe.
Ved mistanke om eller bekreftet forfangenhet, bør man øke doseringen med 50% i 7 dager som intensiv hjelp.
Dette tilskuddet kan gis i tillegg til grovfôr og kraftfôr, men anbefales ikke og gis sammen med andre tilskudd da det kan påvirke balansen i næringsstoffene og dermed redusere effekten.
Ønsker man å gi spesielle tilskudd i tillegg, anbefaler faktisk Life Data at man tar kontakt med dem for å få veiledning.Produktet er høykonsentrert og i pelletsform.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *