Snart starter nytt sprangkurs med klubbtrener Stian Øglænd på Eleveli i Sørkedalen. Bli med da vel! Mer info fra Stian under:

Godt nyttår!

Vi starter nytt kurs tirsdag 10.januar. Kurset går hver tirsdag i 10 uker. Vil du være med, så gi meg beskjed innen fredag 6.januar. De av dere som var med før jul blir automatisk med videre, så gi beskjed om duikkeskal være med mer.
Vi trenger å bli en større gjeng om treningen skal fortsette, så spre ordet og se om dere kan få med noen til. Treningen passer for de fleste nivå.
For nye elever, så starter vi gjerne med en prøvetime før dere binder dere for hele kurset. Gi bare beskjed på telefon eller mail.

Kort om meg som rytter: 
Vært på landslaget i 10 år. Har representert Norge i EM Ponni, EM Junior og EM 2 ganger for Yngre ryttere. Har sølv i Nordisk mesterskapog gull fra Nordisk og Baltisk mesterskap. Har flere seiere i Grand Prix.

Om kurset: 
Pris er 300 kr per time. Sørkedalen Rideklubb subsidierer i tillegg 15 % av treningen for klubbens medlemmer. Medlemmer vil derfor betale 255 kr per time. Se info og forutsetninger på www.sork.no under “medlemsfordeler”.

I tillegg kommer baneleie på 75 kr per time for dem som ikke står på Elveli eller har abonnement for ridebane/ridehus. Ridebaneleie subsidieres ikke av klubben.

Jeg kommer tilbake med tidspunkt for timene når jeg vet hvem som skal være med, men det blir trolig 17-20.

Kontaktinfo Stian:
Mail: stian.ogland@gmail.com
Tlf: 908 67 590

Categories: Kurs