Naturbanen i Sørkedalen brukes mye har klart seg fint gjennom det siste året, men den trenger litt hjelp for å holde seg i god stand. Derfor kaller vi inn til dugnad

Søndag 3 september kl 10.00

Vi skal fylle på med sand og flis på stiene i skogen, og vi trenger mange mennesker og en real arbeidsinnsats. Av utstyr vil vi trenge store trillebårer, river, raker og spader. Om noen har ATV og liten henger til ATV å stille med, setter vi også stor pris på det!

Deltagelse på denne dugnaden vil telle som dugnadsinnsats i forhold til å motta treningsstøtte på klubbtreninger.

Kan du bidra på dugnaden?

Gi beskjed til Ingvild på mail: ingvild.lillefjare@gmail.com  eller SMS: 91183325. Husk å skrive opp hva du kan ta med av utstyr så vi vet at vi har det vi trenger.

Om Naturbanen: Naturbanen ligger i skogen mellom Zinoberveien og elva, rett ved Brenna. Det er en løype med flis/sand der man kan ri dressur i alle gangarter, med opplegg for å legge volter, 8-tall og bomarbeid. Målet er å gjør hestene sunnere og gladere ved hjelp av mer variert trening. Agria og Norges Rytterforbund har gjort det mulig for oss å lage banen.