Ringerike Gård er et fullverdig ridesenter med alle fasiliteter. Vi fokuserer på et hyggelig miljø med gode treningsmuligheter, og arrangerer ofte stallfester og treningssammenkomster.

Vi har ingen rideskole, men tilbyr dressur og sprangundervisning. Hver uke besøkes vi av faste og veldig dyktige ridelærere, i tillegg til jevnlig besøk av internasjonale trenere.

Ringerike Gård ligger i idylliske omgivelser ytterst i Sørkedalen.  Vi har fantastiske store beiter hvor hesten kan leve så naturlig som mulig.

Våre fasiliteter

Ridehus oppgradert i septembert 2015, i tillegg geopad utebane med stor plass for mange hester. I stallen er det lyse og trivelige hestebokser. Utendørs finner man store paddocker og nydelige beiter. Ubegrenset med turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Rutiner og tilbud

Vi forer tre ganger om dagen, der det kun er stallpersonalet som fórer hestene. Tidspunkt for foring er 06.30, 13.30 og 19.30

Utslipp og innslipp i paddock eller beite i ukedagene. Vi har et godt utvalg av fór, der fóringsplan avtales i samarbeid med oppstallør. Vi er også behjelpelig med spesialfôring ved behov

Ta kontakt for informasjon om ekstra tjenester og priser.

Kontakt

Vi viser deg gjerne stallen. Ta kontakt med Ada

Ada Bjordahl
45135259
ada@sorkedalenhest.com
www.sorkedalenhest.com