STUBBERUD GÅRD

Stubberud gård ligger sentralt i Sørkedalen, kun 1 min fra busstopp. Stallen har plass til 40 hester, hvorav ca halvparten er skolehester.

Rideskolen på Stubberud drives av Tanum Rideskole og har ca 250 elever per uke. Vi har elever på alle nivåer fra nybegynnerkurs til sprang- og dressurkurs. Rideskolen rir også mye på tur i det fine turterrenget i nærområdet.

Stubberud er en stall med lange tradisjoner for terapiridning, og i dag drives tilbudet av Ingvild Lillefjære og Åshild Klepsvik. Timene foregår både på tur og på bane, og rideskolen har mange gode terapihester av forskjellige størrelse.

Våre fasiliteter

Stallen har store uteområder og de fleste hestene går ute i flokk. For de som har behov får å gå alene, har vi mindre, grusede paddocker. Stubberud har 20×40 ridehall og 20×40 utebane. Stallen fôrer tre ganger per dag, og tilbyr de fleste typer kraftfor. Flere instruktører er tilknyttet stallen, og den drives i det daglige av profesjonelt personale med lang erfaring med hest.

Det er variert miljø som er åpent for alle, og vi har alle typer hester på stallen; både dressur, sprang, akademisk, islandshest, tur-/hobbyhester og en traver.

På Stubberud drives det også grovfôrproduksjon, og det produseres ensilage av ypperste kvalitet. Hestene blir derfor fôret på kortreist, spesialtilpasset grovfôr, og vi har også ensilage for salg.

Kontakt

Kontaktinfo:

www.tanumrideskole.no

stubberud@tanumrideskole.no


Share on facebook
Facebook
Share on email
Email