Veibeskrivelser til stallene i Sørkedalen

NB! Det kan være vanskelig å finne veien til stallene i dalen ved hjelp av GPS da gårdene i dalen ikke har gateadresse. Derfor oppfordrer vi besøkende til å skrive ut veibeskrivelsen dit man skal, og følge denne.

Brenna Gård

NB: GPSer vil noen ganger anbefale å følge Zinoberveien innover i dalen til Brenna gård. Vi anbefaler ikke dette da denne veien er trang, svingete og stedvis bratt.

Vestfra: Følg E18 og ta av til Vækerø. Følg skilter mot Røa/Bogstad Camping. Ca. 7 km etter du har passert Bogstad Camping, ser du på høyre hånd først Sørkedalen kirke, og deretter en stor, gul bygning som er Sørkedalen skole. Ta til høyre umiddelbart etter skolen og hold høyre til du har passert to broer. Du kommer da inn på et tun, som er Brenna gård og stevneplassen. Det er paddocker på begge sider av veien her.

Østfra: Følg ring 3 mot Røa/Bogstad Camping og deretter som ovenfor.

Elveli Gård

NB: GPSer vil noen ganger anbefale å følge Zinoberveien innover i dalen til Elveli gård. Vi anbefaler ikke dette da denne veien er trang, svingete og stedvis bratt.

Vestfra: Følg E18 og ta av til Vækerø. Følg skilter mot Røa/Bogstad Camping. Ca. 7 km etter du har passert Bogstad Camping, ser du på høyre hånd først Sørkedalen kirke, og deretter en stor, gul bygning som er Sørkedalen skole. Ta til høyre umiddelbart etter skolen. Du passerer en bro og deretter en stor parkeringsplass på venstre hånd. Ta til venstre umiddelbart etter parkeringsplassen, slik at du kjører langs med parkeringsplassen de første meterene. Følg veien inn på Elveli gård.

Østfra: Følg ring 3 mot Røa/Bogstad Camping og deretter som ovenfor.

Søndre Ringerike Gård

Følg Ring 3 til Smestad. Fra Smestad følg skilting mot Røa / Bogstad Camping.   Følg Zinoberveien ca 0,7 km. Ringerike gård ligger på toppen av bakken på høyre hånd etter at du har passert innkjørselen til Wyllerløypa / Tryvann Skisenter.

Vestfra: Følg E18 og ta av til Vækerø. Følg skilter mot Røa/Bogstad Camping. Fra Røa følg Sørkedalsveien innover Sørkedalen forbi Bogstad Camping, du har da Bogstad Golfbane og senere Bogstadvannet på venstre hånd. Etter 2,9 km ta av til høyre, Zinoberveien.  Det er skiltet til Tryvann Skisenter. Kjør nøyaktig 1,5 km og du kommer til Ringerike Gård som ligger på høyre hånd på toppen av den lange bakken etter at du har kjørt forbi innkjøring til Wyllerløypa P-plass.

Østfra: Følg ring 3 til Smestad ta av mot Røa/Bogstad Camping. Fra Røa følg anvisning som ovenfor.